• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Vier jij de nazomer in Meerstad?

67 maanden geleden

Vier op 27 september de nazomer in Meerstad en laat u informeren over alle mogelijkheden in Meerstad. Tijdens het verkoopevenement is er van alles te doen en te zien op de bouwlocatie van Meerstad. Van rij tot vrijstaand wonen. Van waterkavel tot bouwen op een welstandsvrije kavel, wij praten u graag bij!
 

Lees meer

Start bouw tweede woontoren Kenniscampus Leeuwarden

67 maanden geleden

Onlangs ging de eerste paal van de inmiddels tweede woontoren op de Kenniscampus Leeuwarden de grond in. Op 16 juni j.l. werd de eerste woontoren geopend. In de toren werden 70 studio’s en 35 studentenkamers gecreëerd. In de tweede toren kunnen circa 90 studenten gehuisvest worden.

Lees meer

Start verkoop Meerstad in zicht

68 maanden geleden

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning op fietsafstand van het centrum van Groningen? Dan is Wonen in Meerstad de moeite waard. Donderdag 11 september gaan de woningen in de verkoop. Bent u geïnteresseerd in een van onze woningen? Kom dan van 17.00 uur tot 20.00 langs in de Woonwinkel van Pandomo Makelaars (Griffeweg 81 Groningen). De makelaars staan u graag te woord.

Lees meer

4 woningen Neede in verkoop

68 maanden geleden

Aannemingsmaatschappij Friso Oost b.v. Onderdeel van Friso Bouwgroep bouwt in Neede vier royale gezinswoningen aan de Mr. J.R. Thorbeckestraat. De twee type woningen “De Pel” en “De Koren” hebben een groen karakter. De ruime kavels bieden voldoende ruimte voor een aangebouwde garage of een vrijstaande garage én een tuin voor en achter de woning. Daarnaast is het mogelijk om tuin- of straatgericht te wonen.
 

Lees meer

Verbouw schoolgebouw Amsterdam

68 maanden geleden

In opdracht van Altra heeft Aannemingsmaatschappij Friso Almere tijdens de afgelopen zomervakantie aanpassingen uitgevoerd aan een gedeelte van het bestaande schoolgebouw aan de Johan Braakendsiekhof in Amsterdam.

Lees meer

Complete renovatie voormalig postkantoor Driebergen

68 maanden geleden

Het voormalige postkantoor/sorteercentrum in Driebergen wordt volledig gerenoveerd door Aannemingsmaatschappij Friso in Almere.

Lees meer

Bouw Raadhuisplein in slechts 4 minuten

68 maanden geleden

In opdracht van de Gemeente Smallingerland heeft Bouwcombinatie Koopmans - Friso de afgelopen twee en een half jaar gewerkt aan de realisatie van het nieuwe winkelcentrum Raadhuisplein in Drachten. Inmiddels is de eerste fase afgerond en volledig in beeld gebracht door een Time Lapse video.

Lees meer

22 nieuwe woningen voor Neede

68 maanden geleden

In opdracht van Wooncorporatie ProWonen realiseert Aannemingsmaatschappij Friso Oost B.V. (onderdeel van Friso Bouwgroep) binnenkort 22 woningen in de wijk De Berg in Neede. Het totale project bestaat uit 16 twee-onder-één-kap-woningen aan de Jhr. Mr. A.F. de Savornin Lohmanstraat en 6 pleinwoningen aan De Rutgerinkdijk. Het nieuwbouwproject geschiedt volgens een Design & Build opdracht, op basis van de UAV-gc 2005 en wordt volgens het Friso Bouwconcept© ontwikkelt.

Lees meer

Puntjes op de i voor Tjongerschans Heerenveen

69 maanden geleden

De bouw van het nieuwe spoedplein Tjongerschans in Heerenveen verloopt gestaag. De laatste werkzaamheden worden voltooid en de officiele oplevering heeft plaatsgevonden. Aan de gevel van het nieuwe spoedplein is te zien dat de spreekwoordelijke puntjes op de 'i' worden gezet. Na de bouwvakantie wordt gestart met de verbouw van de Spoedeisendehulp en de Traumakamer.

Lees meer

Bouw ZuidEsch Emmen van start

69 maanden geleden

Op 15 juli j.l. ging de eerste paal voor de nieuwe woontoren in het centrum van Emmen de grond in. De 24 meter hoge woontoren genaamd 'ZuidEsch' met 34 appartementen en 8 verdiepingen is onderdeel van een groter plan waarbij ook bestaande appartementen op het omliggende terrein verbouwd gaan worden. In opdracht van Domesta voert Aannemingsmaatschappij Friso b.v. in samenwerking met Hunebouw de werkzaamheden uit.

Lees meer