• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Helix Wageningen bereikt hoogste punt

68 maanden geleden

Op 11 juni werd in Wageningen een feestje gevierd. Het hoogste punt van het nieuwe gebouw van de Argotechnology & Food Sciences Group, AFSG Helix, werd op feestelijke wijze gevierd met het hijsenvan een prefab dakrand. Een moment waarbij opdrachtgever Wageningen Universiteit waardering uitsprak over de voortgang van het bouwproces. De bouw is in oktober 2013 gestart.

Lees meer

Mooie film verbouw Gashouder

68 maanden geleden

In het komende Friso Nijs wordt uitgebreid stilgestaan bij de verbouw van Gashouder tot hypermodern kantoorpand van Snakeware in Sneek.

Lees meer

Ludieke heropening Brandaris

69 maanden geleden

Na groot onderhoud aan de welbekende Brandaris heeft Friso Bouwgroep de renovatie van de vuurtoren afgerond en was het tijd voor een feestje. Afgelopen dinsdag 20 mei werd de vuurtoren heropend.

Lees meer

Brede School Terschelling opgeleverd

69 maanden geleden

Op het eiland Terschelling is de afgelopen tijd hard gewerkt door Friso Bouwgroep. Friso had twee projecten onder handen in West-Terschelling, namelijk de nieuwbouw van de Brede School en de grootschalige renovatie van de vuurtoren Brandaris. Beide projecten zijn inmiddels afgerond en opgeleverd. Op 15 mei werd de Brede School overhandigd aan wethouder De Jong. Dinsdag 20 mei is de Brandaris geopend.

Lees meer

Nieuw restauratieproject Amsterdam

69 maanden geleden

In opdracht van de Universiteit Amsterdam restaureert Aannemingsmaatschappij Friso B.V. het BinnenGasthuis 2.. Het Binnengasthuis is een voormalig ziekenhuis in het centrum van Amsterdam. Nadat het ziekenhuis in 1981 opging in het Academisch Medisch Centrum werd het Binnengashuisterrein één van de hoofdlocaties van de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer

Friso bouwt uitbreiding Oliehoorn fabriek

69 maanden geleden

In opdracht van Oliehoorn Beheer b.v. realiseert Aannemingsmaatschappij Friso B.V. de uitbreiding van de bestaande Oliehoorn fabriek in Zwaag. Het bedrijf is na 33 jaar een serieuze speler geworden in sausland en daarom toe aan een uitbreiding. Het nieuwe pand van ruim 1200 m2 wordt tussen twee bestaande panden gebouwd.

Lees meer

Informatieavond project Nije Daam (Centrale As Burgum)

69 maanden geleden

In samenwerking met Van Gelder en Mobilis bouwt J.J. de Vries aan het project "Nije Daam" ; de realisatie van een aquaduct, brug en kunstwerken in Burgum. Het project maakt onderdeel uit van De Centrale As en gaat in juni van start. Op woensdag 14 mei is er tussen 17.00 en 21.00 uur in het Dorpshuis De Kampeen in Sumar een informatieavond over de ontwikkelingen rondom het project "Nije Daam".

Lees meer

Open Dag Kastanjehof Sneek groot succes!

69 maanden geleden

Op zaterdag 3 mei jl. werden de deuren van het vernieuwde Frittemahof aan de Stationsstraat in Sneek geopend voor belangstellenden. Het zogenaamde Kastanjehof dat vroeger dienst deed als verzorgingstehuis is door Friso Bouwgroep gerenoveerd tot een luxe appartementencomplex met 8 royale appartementen.

Lees meer

Bouw 26 woningen Heerhugowaard van start

69 maanden geleden

De bouw van de 26 woningen van het Type Harmonie in Heerhugowaard is van start. Afgelopen vrijdag 30 april jl. ging de eerste paal de grond in. De zogenaamde rug-aan-rug-woningen worden in opdracht van Ontwikkelings-en Exploitatiemaatschappij Hallokatie’s II CV te Alkmaar gerealiseerd.

Lees meer

Ondernemen met oog voor elkaar

69 maanden geleden

De bouwsector heeft een grote impact op duurzaamheid. Daar zijn we ons bij Friso van bewust. "Continuïteit en kwaliteit boven winstmaximalisatie" is de visie van Friso. Om deze visie waar te maken wordt met respect voor mens, milieu en daarmee de toekomst ondernomen.

Lees meer