• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Bijzonder ontwerp voor Campus Terschelling

70 maanden geleden

Op Terschelling is de campus van het Maritiem Instituut Willem Barentsz (MIWB) al jaren onderwerp van gesprek. De campus voldoet niet aan de eisen van deze tijd en is dringend aan vernieuwing toe. Samen met woningstichting De Veste gaat de Gemeente Terschelling een nieuwe campus realiseren.

Lees meer

Eerste paal voor Brede School Zuidhorn

70 maanden geleden

Leerlingen van de basisscholen Het Anker en De Borgh en cliënten van De Zijlen sloegen donderdag 24 april j.l. samen met wethouder Nederveen de eerste paal voor de nieuwe Brede School in Zuidhorn.

Lees meer

3 mei Open Huis Kastanjehof Sneek

70 maanden geleden

Wie op zoek is naar een luxe appartement met een unieke uitstraling, kan zijn hart ophalen bij Kastanjehof in hartje Sneek. In dit monumentale pand, dat vroeger dienstdeed als verzorgingstehuis, worden door Friso Bouwgroep 8 luxe appartementen gerealiseerd.

Zaterdag 3 mei worden de deuren geopend en kunnen belangstellenden van 10.00 - 14.00 uur een kijkje nemen in de appartementen die nog beschikbaar zijn.

Lees meer

Verbouwing Corrosia van start

70 maanden geleden

In het centrum van Almere-Haven is Aannemingsmaatschappij Friso B.V. 7 april gestart met de verbouw van Corrosia. Corrosia moet de smeltkroes worden waar meerdere instellingen onderdak krijgen, zoals een kleinschalig theater, bibliotheek, buurthuis, expositieruimte, ontmoetingscentrum met ruimtes voor muziekles en kunstzinnige vorming en woon-werk ateliers.

Lees meer

Bijzondere bouwhekdoeken voor Brandaris

70 maanden geleden

In december 2013 is Friso Bouwgroep in opdracht van Rijkswaterstaat gestart met de grootschalige renovatie van de welbekende vuurtoren “De Brandaris” op Terschelling. Het einde van de renovatie is in zicht. Voordat de verkeersleiders terugkeren naar de vuurtoren werd de Brandaris nog extra in het zonnetje gezet. 

Lees meer

24 woningen Burgum

70 maanden geleden

1 april werd gestart met de eerste heiwerkzaamheden aan de Prins Bernhardlaan in Burgum. Nadat de heiwerkzaamheden zijn afgerond kan gestart worden met de bouw van de eerste woningen.

Lees meer

Transformatie van de Gashouder in Sneek

71 maanden geleden

In opdracht van Internetbureau Snakeware uit Sneek realiseerde Aannemingsmaatschapij Friso B.V. de verbouw van de voormalige Gashouder in Sneek. Het gebouw is verbouwd tot hypermodern kantoor in de binnenstad van Sneek.

Lees meer

Keetwarming ombouw N381

71 maanden geleden

In opdracht van Boskalis Nederland start J.J. de Vries in samenwerking met Mobilis in april met de ombouw van de N381 tussen Drachten en Oosterwolde Noord (de Nanningaweg). Daarom worden woensdag 26 en donderdag 27 maart informatieavonden georganiseerd.

Lees meer

Kastanjehof nadert afrondende fase

71 maanden geleden

De realisatie van de acht luxe appartementen in het voormalige “Nieuw Frittemahof” nadert haar einde. Het fraaie monumentale pand aan de Stationsstraat onderging een complete metamorfose. Er zijn 4 appartementen op de begane grond en 4 appartementen op de verdieping gerealiseerd.

Lees meer

Interesse in duurzaam ondernemen?

71 maanden geleden

Friso is deelnemer van het koploperproject. Op woensdag 2 april a.s. wordt in Heerenveen het Koplopersymposium "Samenwerken Werkt" gehouden. U kunt daarbij aanwezig zijn!

Lees meer