• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Friso volleybaldames pakken de beker!

68 maanden geleden

Afgelopen weekend speelde het Friso volleybalteam uit Sneek in Zwolle tegen Peelpush uit Meijel. Met drie winnende sets gingen ze er met de beker vandoor. Een prachtige overwinning!

Lees meer

Raadhuisplein Drachten komt tot leven!

68 maanden geleden

Er wordt hard gewerkt op het Raadhuisplein in Drachten. Momenteel worden door de bouwcombinatie Koopmans Bouwgroep en Friso Bouwgroep de laatste puntjes op de "i" gezet. Het project komt echt tot leven dankzij de winkels en woningen die klaar zijn en de openbare ruimte die steeds meer vorm gaat krijgen. Ondertussen is ook gestart met de tweede en laatste fase. De komende maanden staan dus in het teken van opleveringen, afbouw en de opening van de eerste winkels en niet te vergeten de nieuwe parkeergarage.

Lees meer

Friso Bouwgroep realiseert Medisch Centrum Balk

69 maanden geleden

In opdracht van Medisch Centrum Balk gaat Friso Bouwgroep binnenkort van start met de uitbreiding van de huisartsenpraktijk in Balk.

Lees meer

Filmpje plaatsen hangsteiger Brandaris Terschelling

69 maanden geleden

In december 2013 is Friso Bouwgroep in opdracht van Rijkswaterstaat gestart met de grootschalige renovatie van de welbekende vuurtoren "De Brandaris" op Terschelling. Een bijzonder project waar een specifieke aanpak vereist is en spannende werkzaamheden op de planning staan.

Lees meer

Kom 15 februari naar het Woonoffensief!

69 maanden geleden

Om de woningmarkt in Fryslân een flink boost te geven wordt op zaterdag 15 februari a.s. het Woonoffensief georganiseerd. Het Woonoffesnief is een samenwerking tussen de Provincie Fryslân, Friese Gemeenten, makelaars, de bouwsector, woningcorporaties en financiele instellingen. Tijdens het Woonoffensief op zaterdag 15 februari worden ruim 3000 koopwoningen in de schijnwerpers gezet waaronder ook die van Frisoplan, planontwikkeling en onderdeel van Friso Bouwgroep.

Lees meer

Openingsmaand nieuw Hedon Zwolle van start

69 maanden geleden

Jarenlang werd er al over gepraat en nu is het dan eindelijk zo ver. Hedon opent vandaag de deuren van een nieuw poppodium. De verbouw is gerealiseerd door Friso Bouwgroep.

Lees meer

Bouw Zuidelijke Eilanden van start!

69 maanden geleden

In het plan "Skoatterwâld" in Heerenveen is Frisoplan samen met WoonFriesland gestart met de realisatie van vier ruime halfvrijstaande woningen "De Zuidelijke Eilanden". Het door velen als de mooiste wijk van het noorden betitelde woongebied kenmerkt zich door de bijzondere bouwstijlen en een grote variatie aan woningen. Een uitstekende plek voor iedereen die onderscheidend wonen wil combineren met ruimte en rust.

Lees meer

Snelle bouwtijd voor waterwoningen Drachten

69 maanden geleden

In opdracht van Accolade realiseerde Bouwcombinatie Koopmans-Friso veertien gewone gezinswoningen en zeven grote gezinswoningen met een flexibele indeling. De bouw begon in de zomer van 2013 en was twee maanden eerder klaar dan gepland. Oorzaak daarvan waren de zachte winter en toepassing van nieuwe bouwtechnieken.

Lees meer

Friso bouwt nieuw zorgcomplex in Langweer

69 maanden geleden

In opdracht van Wonen Zuidwest Friesland realiseert Friso Bouwgroep een nieuw appartementengebouw met een vrijstaand bijgebouw en diverse terreininrichtingen voor Zorggroep Maeykehiem in Langweer. Het woon-zorgcomplex wordt een nevenvestiging van Stichting Maeykehiem uit Sint Nicolaasga en biedt straks huisvesting en intensieve zorg aan 27 cliënten met een verstandelijke en/of een lichamelijke beperking.

Lees meer

Verbouw Corrosia Almere gestart

69 maanden geleden

In opdracht van De Alliantie Ontwikkeling start Friso Bouwgroep deze week met de verbouw van het kunstencentrum Corrosia in Almere-Haven (5.000 m2). De culturele trekpleister wordt naar een ontwerp van Architect Rik Lagerwaard getransformeerd tot smeltkroes waar meerdere instellingen onderdak krijgen.

Lees meer