• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Friso bouwt nieuwe winkelcentrum Hoogzandveld in Nieuwegein

69 maanden geleden

In Nieuwegein wordt winkelcentrum Hoogzandveld compleet vernieuwd en uitgebreid. 

Lees meer

Contract nieuw praktijkcentrum CAH Dronten getekend

69 maanden geleden

In opdracht van Aeres Groep realiseert Friso de bouw van het nieuwe Weidebedrijf en de verbouwing van de bestaande melkveestal bij Aeres Praktijkcentrum Dronten. Eerder hebben partijen ook al samengewerkt met de nieuwbouw van de CAH Vilentum, vestiging Dronten dat in 2012 werd opgeleverd.

Lees meer

Nieuwe editie Friso Nijs van de pers

69 maanden geleden
Lees meer

Thuis in Taconishof

69 maanden geleden

Een wijkvernieuwing is een inspannende operatie, zowel voor de opdrachtgever, de aannemer als de bewoners. Opdrachtgever Accolade Heerenveen maakte een kort filmpje over de wijkvernieuwing Taconishof in Heerenveen. Aannemingsmaatschappij Friso b.v. startte hier in november 2012 met de wijkvernieuwing van de 59 woningen. Inmiddels is het project opgeleverd en nemen wij een kijkje in de woonkamer van een van de nieuwe bewoners.

Lees meer

Kantoor Hoogheemraadschap wint architectuurprijs

69 maanden geleden

Ieder jaar wordt in het laatste weekend van juni het jaarlijkse terugkerend festival, Dag van de architectuur georganiseerd. Regelmatig worden diverse projecten van Friso Bouwgroep genomineerd voor een prijs. Ook dit jaar stonden er spraakmakende projecten op het lijstje, waaronder het nieuwe kantoor van het Hoogheemraadschap in Heerhugowaard welke dit jaar de publieksprijs in ontvangst nam.

Lees meer

Nieuwbouw Spoedzorgplein Antonius Ziekenhuis Sneek

70 maanden geleden

De contouren van het nieuwe spoedzorgplein van het Antonius Ziekenhuis zijn bekend. Naar een ontwerp van Wiegerinck architectuur Stedenbouw uit Arnhem start Aannemingsmaatschappij Friso b.v. binnenkort met de nieuwbouw van het spoedzorgplein in Sneek.

Lees meer

Veel belangstelling voor open dag Maykehiem Langweer

70 maanden geleden

In samenwerking met Zorggroep Maeykehiem en Wonen Zuidwest Friesland organiseerde Friso Bouwgroep zaterdag 28 juni j.l. een open dag bij het nieuwe appartementencomplex in Langweer. Voor veel geinteresseerden een groot succes! Het project wat een voorbeeld project moet zijn voor andere initiatieven in Friesland biedt straks huisvesting en zorg aan clënten met een verandelijke en/of lichamelijke beperking.

Lees meer

Meest duurzame studentenhuisvesting geopend

70 maanden geleden

Wonen op de Kenniscampus in Leeuwarden is sinds maandag 16 juni 2014 een feit. In opdracht van Proplan realiseerde Friso Bouwgroep de nieuwbouw van de meest duurzame studentencampus van Nederland.  In de toren werden 70 studio’s en 35 studentenkamers gecreëerd, waarin studenten gehuisvest gaan worden.

Lees meer

Helix Wageningen bereikt hoogste punt

70 maanden geleden

Op 11 juni werd in Wageningen een feestje gevierd. Het hoogste punt van het nieuwe gebouw van de Argotechnology & Food Sciences Group, AFSG Helix, werd op feestelijke wijze gevierd met het hijsenvan een prefab dakrand. Een moment waarbij opdrachtgever Wageningen Universiteit waardering uitsprak over de voortgang van het bouwproces. De bouw is in oktober 2013 gestart.

Lees meer

Mooie film verbouw Gashouder

71 maanden geleden

In het komende Friso Nijs wordt uitgebreid stilgestaan bij de verbouw van Gashouder tot hypermodern kantoorpand van Snakeware in Sneek.

Lees meer