• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Ludieke heropening Brandaris

71 maanden geleden

Na groot onderhoud aan de welbekende Brandaris heeft Friso Bouwgroep de renovatie van de vuurtoren afgerond en was het tijd voor een feestje. Afgelopen dinsdag 20 mei werd de vuurtoren heropend.

Lees meer

Brede School Terschelling opgeleverd

71 maanden geleden

Op het eiland Terschelling is de afgelopen tijd hard gewerkt door Friso Bouwgroep. Friso had twee projecten onder handen in West-Terschelling, namelijk de nieuwbouw van de Brede School en de grootschalige renovatie van de vuurtoren Brandaris. Beide projecten zijn inmiddels afgerond en opgeleverd. Op 15 mei werd de Brede School overhandigd aan wethouder De Jong. Dinsdag 20 mei is de Brandaris geopend.

Lees meer

Nieuw restauratieproject Amsterdam

71 maanden geleden

In opdracht van de Universiteit Amsterdam restaureert Aannemingsmaatschappij Friso B.V. het BinnenGasthuis 2.. Het Binnengasthuis is een voormalig ziekenhuis in het centrum van Amsterdam. Nadat het ziekenhuis in 1981 opging in het Academisch Medisch Centrum werd het Binnengashuisterrein één van de hoofdlocaties van de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer

Friso bouwt uitbreiding Oliehoorn fabriek

71 maanden geleden

In opdracht van Oliehoorn Beheer b.v. realiseert Aannemingsmaatschappij Friso B.V. de uitbreiding van de bestaande Oliehoorn fabriek in Zwaag. Het bedrijf is na 33 jaar een serieuze speler geworden in sausland en daarom toe aan een uitbreiding. Het nieuwe pand van ruim 1200 m2 wordt tussen twee bestaande panden gebouwd.

Lees meer

Informatieavond project Nije Daam (Centrale As Burgum)

71 maanden geleden

In samenwerking met Van Gelder en Mobilis bouwt J.J. de Vries aan het project "Nije Daam" ; de realisatie van een aquaduct, brug en kunstwerken in Burgum. Het project maakt onderdeel uit van De Centrale As en gaat in juni van start. Op woensdag 14 mei is er tussen 17.00 en 21.00 uur in het Dorpshuis De Kampeen in Sumar een informatieavond over de ontwikkelingen rondom het project "Nije Daam".

Lees meer

Open Dag Kastanjehof Sneek groot succes!

72 maanden geleden

Op zaterdag 3 mei jl. werden de deuren van het vernieuwde Frittemahof aan de Stationsstraat in Sneek geopend voor belangstellenden. Het zogenaamde Kastanjehof dat vroeger dienst deed als verzorgingstehuis is door Friso Bouwgroep gerenoveerd tot een luxe appartementencomplex met 8 royale appartementen.

Lees meer

Bouw 26 woningen Heerhugowaard van start

72 maanden geleden

De bouw van de 26 woningen van het Type Harmonie in Heerhugowaard is van start. Afgelopen vrijdag 30 april jl. ging de eerste paal de grond in. De zogenaamde rug-aan-rug-woningen worden in opdracht van Ontwikkelings-en Exploitatiemaatschappij Hallokatie’s II CV te Alkmaar gerealiseerd.

Lees meer

Ondernemen met oog voor elkaar

72 maanden geleden

De bouwsector heeft een grote impact op duurzaamheid. Daar zijn we ons bij Friso van bewust. "Continuïteit en kwaliteit boven winstmaximalisatie" is de visie van Friso. Om deze visie waar te maken wordt met respect voor mens, milieu en daarmee de toekomst ondernomen.

Lees meer

Bijzonder ontwerp voor Campus Terschelling

72 maanden geleden

Op Terschelling is de campus van het Maritiem Instituut Willem Barentsz (MIWB) al jaren onderwerp van gesprek. De campus voldoet niet aan de eisen van deze tijd en is dringend aan vernieuwing toe. Samen met woningstichting De Veste gaat de Gemeente Terschelling een nieuwe campus realiseren.

Lees meer

Eerste paal voor Brede School Zuidhorn

72 maanden geleden

Leerlingen van de basisscholen Het Anker en De Borgh en cliënten van De Zijlen sloegen donderdag 24 april j.l. samen met wethouder Nederveen de eerste paal voor de nieuwe Brede School in Zuidhorn.

Lees meer