• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Spectaculaire kraanactiviteiten vuurtoren Terschelling

69 maanden geleden

In december 2013 is Friso Bouwgroep in opdracht van Rijkswaterstaat gestart met de grootschalige renovatie van de welbekende vuurtoren "De Brandaris" op Terschelling. Een bijzonder project waar een specifieke aanpak vereist is en spannende werkzaamheden op de planning staan. Zo wordt aanstaande dinsdag 21 januari de hangsteiger geplaatst.

Lees meer

Realisatie aquaduct, brug en kunstwerken in Burgum

70 maanden geleden

In samenwerking met Van Gelder en Mobilis start J.J. de Vries binnenkort met de realisatie van een aquaduct, brug en kunstwerken in Burgum. De realisatie maakt onderdeel uit van De Centrale As. De Centrale As is een project van de provincie Fryslân, de gemeenten Dongeradeel, Dantumadiel, Tytsjerksteradiel en Smallingerland.

Lees meer

Ombouw N381 gegund aan J.J. de Vries

70 maanden geleden

In opdracht van Provincie Fryslân realiseert J.J. de Vries in samenwerking met Mobilis de ombouw van de N381 tussen Drachten en Oosterwolde Noord (de Nanningaweg) tot een stroomweg met gedeeltelijk twee rijstroken in beide richtingen en met ongelijkvloerse aansluitingen.

Lees meer

Nieuw bewegingscentrum Burgum opgeleverd

70 maanden geleden

In opdracht van Johan Sijtsma architectenteam realiseerde Friso Bouwgroep onlangs een nieuw multifunctioneel bewegingscentrum aan de rand van het Beweegpark in Burgum. Het nieuwe transparante gebouw biedt onderdak aan diverse sport- en recreatieactiviteiten en gezondheidszorg.

Lees meer

Van Gashouder tot hypermodern kantoor

70 maanden geleden

In opdracht van Internetbureau Snakeware uit Sneek realiseerde Friso Bouwgroep de verbouw van de voormalige Gashouder in Sneek tot hypermodern kantoorgebouw. Inmiddels is het nieuwe onderkomen officieel in gebruik genomen en bedient Snakeware haar klanten vanuit deze bijzondere maar vooral inspirerende werkomgeving.

Lees meer

10 jaar trotse sponsor van het Schoolschaatsen

70 maanden geleden

Friso Bouwgroep is de hoofdsponsor van het schoolschaatsen. Jaarlijks maken zo’n tien- tot twaalfduizend kinderen in Friesland langs deze weg kennis met de schaatssport. Belangrijk, want de jeugd is het fundament voor de breedtesport en zonder kan de topsport niet bestaan.

Lees meer

Nieuwste editie Friso Nijs

70 maanden geleden

De nieuwste editie van het Friso Nijs is uit. Opnieuw een unieke editie met spraakmakende projecten waaraan Friso bouwgroep gewerkt heeft, daarnaast nemen we u mee naar projecten die op dit moment in uitvoering zijn waaronder een bijzonder project op Terschelling!

Lees meer

Friso is voor mij...

71 maanden geleden

"Friso is voor mij..." Dat is het thema van de korte bedrijfsfilm die onlangs in premiere ging. Studenten van de NHL maakten deze korte film waarin getoond wordt wat Friso voor diverse mensen betekent.

Lees meer

"Werk scoren voor de mannen"

71 maanden geleden

Friese bouwbedrijven moeten steeds dieper het land in om werk binnen te halen. "We hebben nu een aanvraag liggen voor Frankfurt am Main. Daar gaan we serieus naar kijken, aldus Jan Wageman Commercieel directeur van Friso Bouwgroep in de Leeuwarder Courant van 30 november jl.

Lees meer

Verbouw kunstencentrum Corrosia gegund aan Friso Bouwgroep

71 maanden geleden

In opdracht van De Alliantie Ontwikkeling realiseert Friso Bouwgroep de verbouw van het kunstencentrum Corrosia in Almere-Haven. De culturele trekpleister wordt naar een ontwerp van Architect Rik Lagerwaard getransformeerd tot smeltkroes waar meerdere instellingen onderdak krijgen.

Lees meer