• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Aquaduct Burgum bereikt diepste punt!

66 maanden geleden

Het diepste punt van het aquaduct, onderdeel van De Centrale As in Burgum is vandaag 9 april jl. bereikt.

Lees meer

Friso realiseert uitbreiding Body & Fitshop Heerenveen

66 maanden geleden

In opdracht van B&F Vastgoed BV in Heerenveen realiseert Aannemingsmaatschappij Friso de uitbreiding van Body & Fit aan de A7 in Heerenveen.

Lees meer

NVM Open Huizen Dag opnieuw succesvol!

66 maanden geleden

Op 28 maart jl. was het weer zover, heel Nederland stond in het teken van de 'NVM Open Huizen Dag'. Frisoplan stelt tijdens deze dag haar nieuwbouwprojecten open voor publiek. Voor woningzoekers die zich rustig willen oriënteren bij de te koop staande woningen is de 'Open Huizen Dag' de geschikte gelegenheid om vrijblijvend binnen te lopen.

Lees meer

Brede School De Pauw bereikt hoogste punt

67 maanden geleden

Bij de nieuwbouw van de brede school De Pauw in Graft-De Rijp is het hoogste punt bereikt. Vrijdag 27 maart stonden wethouder Onderwijs Elly Konijn, Friso Bouwgroep, architectenbureau Breddel en de toekomstige gebruikers daar feestelijk bij stil. De brede school wordt in oktober 2015 in gebruik genomen.

Lees meer

Recreatiewoningen Akkrum fase 2 bereikt hoogste punt

67 maanden geleden

In het watersportdorp Akkrum worden door Friso Bouwgroep op het reacreatiepark ‘Tusken de Marren’ 56 recreatiewoningen gerealiseerd. Op dit moment is Friso bezig met de tweede fase van de bouw. Morgen vrijdag 27 maart wordt het hoogste punt van deze bouwfase bereikt. Reden voor een feestje!

Lees meer

Kom langs op 'De Woonbeurs' in Wolvega

67 maanden geleden

Zaterdag 11 april staat Friesland geheel in het teken van 'De Woonbeurs'. 'De Woonbeurs' is een initiatief van 'Friesland Woonoffensief" waar vele gemeenten in Friesland aan mee zullen doen. Diverse lokaties worden ingericht als woonbeurs met het regionale aanbod van alle te koop staande (nieuwbouw)woningen. Frisoplan en Woonaccent richten 11 april hun stand in op het gemeente in Wolvega.

Lees meer

Eerste Paal 27 duurzame woningen Heerhugowaard

67 maanden geleden

Op 11 maart 2015 hebben de wethouders Van Diemen en Oude Kotte de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van 27 energiezuinige en duurzame woningen in het Land van Luna in Heerhugowaard.

Lees meer

In 31 uur 2800 m³ beton storten bij aquaduct Burgum

67 maanden geleden

Deze week wordt er een bijzondere klus geklaard bij de aanleg van de nieuwe aquaduct van Burgum. Woensdag 11 en donderdag 12 maart wordt de onderwaterbetonvloer gestort. In totaal wordt er in twee dagen tijd zo'n 2800 m³ onderwaterbetonvloer gestort. De verwachting is dat deze werkzaamheden ongeveer 31 uur duren.

Lees meer

Frisoplan bouwt aan 'Kloppend hart Leeuwarden'

67 maanden geleden

Samen met Architectenbureau Achterbosch/Zantman werkt Frisoplan (onderdeel van Friso Bouwgroep) aan een mooi nieuwbouwplan voor het Doeleplein in Leeuwarden. Het plein is een van de herontwikkelingslocaties uit de manifestatie Kloppend Hart - Bouwen aan de binnenstad. De nieuwbouw van 7 royale 'Patricierswoningen' vormt het nieuwe plein op het voormalige parkeertterrein, tegenover de Prinsentuin.

Lees meer

Nije Daam brengt projectkrant uit!

68 maanden geleden

Bent ook nieuwsgierig wat Friso Civiel aan werkzaamheden verricht binnen de Centrale As? Lees het nu in de projectkrant van de Nije Daam. Hierin leest u alle over de drie projecten die de bouwcombinatie (Mobilis, Van Gelder en Friso Civiel) op dit moment onder handen heeft.

Lees meer