• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Minister opent waterfabriek Andijk

68 maanden geleden

"Een wereldprimeur uit de kraan voor 370.000 Noord-Hollanders." Zo kondigt opdrachtgever Waterleidingbedrijf PWN de opening van de nieuwe waterfabriek in Andijk aan. JJ de Vries (onderdeel van Friso Bouwgroep b.v.) heeft in opdracht van PWN de verouderde voorzuivering vernieuwd. De realisatie van het zogenoemde SIX-CeraMac gebouw, de SIX-reactoren, de terreininrichten en het inlaatkanaal. (Perceel D) werden in twee jaar tijd uitgevoerd door J.J. de Vries.

Lees meer

Contract getekend voor bouw Dorus Rijkersschool

68 maanden geleden

In opdracht van Stadsdeel Amsterdam Noord realiseert Aannemingsmaatschappij Friso b.v. de nieuwbouw van de Dorus Rijkersschool in het hart van Amsterdam. Maandag 24 november jl. werd de ondertekening van het contract op feestelijke wijze gevierd.

Lees meer

1ste fase Raadhuisplein Drachten geopend

68 maanden geleden

20 november jl. werd op feestelijke wijze de eerste fase van het Raadhuisplein Drachten geopend. Het winkelhart van de regio is door Bouwcombinatie Koopmans Bouwgroep en Friso Bouwgroep in twee jaar verrezen tot een modern woon- en winkelgebied. De bouw van het totale project is nog niet afgerond. Onlangs is de bouwcombinatie gestart met de tweede fase. In 2016 zal het complete project worden opgeleverd.

Lees meer

Jubileumfeest voor Stichting Bouwcultuurfonds Friesland

68 maanden geleden

Al 25 jaar bevordert Stichting Bouwcultuurfonds Friesland het behoud van monumentale gebouwen in Friesland. Inmiddels heeft de stichting al vele projecten een warm hart toegedragen en daarmee cultureel erfgoed zeker gesteld voor de toekomstige generaties. Iets waar de stichting trots op mag zijn. In het kader van het jubileumjaar werd afgelopen vrijdagmiddag 14 november jl. een lustrumevenement georganiseerd.

Lees meer

Start bouw Neede feestelijk gevierd

68 maanden geleden

Op dinsdag 18 november jl. is in Neede de eerste stap gezet voor het bouwen van 22 nieuwbouw woningen in de wijk de Berg. De start van de bouw werd op feestelijke wijze gevierd. Een toekomstige bewoner en wethouder Patricia Hoytink plaatsten de eerste prefab wand voor de toekomstige woning van de bewoner.  

Lees meer

Nieuwbouw Harmpje Visserschool gegund aan Friso

68 maanden geleden

In opdracht van Rehoboth realiseert Aannemingsmaatschappij Friso b.v. de nieuwbouw van de Harmpje Visserschool in de Oranjewijk op Urk. Het engineer & build project krijgt een bruto vloeroppervlak van circa 2.340 m2.

Lees meer

Vliegende start voor wonen in Meerstad

69 maanden geleden

Vanaf de start verkoop tot nu toe maakt het project ‘Wonen in Meerstad’ en vliegende start mee. Inmiddels zijn de helft van de woningen verkocht. De overige 5 van de 12 woningen zijn in optie genomen.

Lees meer

Eerste paal Brede School De Rijp

69 maanden geleden

Vandaag donderdag 23 oktober j.l. was het zover: de eerste paal voor de nieuwbouw van de brede school De Pauw in De Rijp ging de grond in. De heer Joop Klukhuhn, projectwethouder van Gemeente Alkmaar verrichtte de officiële handeling op het bouwterrein van de nieuwe brede school. De nieuwbouw vindt plaats op een voormalige hoofdveld van voetbalvereniging SV de Rijp.

Lees meer

Bouw 2e Fase Raadhuisplein Drachten vordert gestaag

69 maanden geleden

In september startten de heiwerkzaamheden voor de bouw van de tweede fase van het project Raadhuisplein in Drachten. 

Lees meer

Bouw 22 woningen ProWonen Neede gestart

69 maanden geleden

In opdracht van Wooncorporatie ProWonen realiseert Aannemingsmaatschappij Friso Oost B.V.  22 woningen in de wijk De Berg in Neede

Lees meer