• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Kom kijken bij de Huis & Tuin beurs

68 maanden geleden

 

De lente staat voor de deur. Het moment om nieuwe ideeën over wonen op te doen is aangebroken! Een geschikt moment om op zoek te gaan naar inspiratie, benodigdheden en tips. Frisoplan presenteert twee nieuwe verkoopprojecten: Wonen in Jirnsum en Wonen in Techum.

Lees meer

Friso Civiel aan de slag met rondweg Hurdegaryp

68 maanden geleden

Het contract 'Midden 1' van De Centrale As, de rondweg om Hurdegaryp, is aanbesteed. De aannemerscombinatie Nije Daam, bestaande uit: Mobilis, Van Gelder en FrisoCiviel gaat aan de slag met de rondweg Hurdegaryp.

 

Lees meer

Eerste paal voor Harmpje Visserschool Urk

68 maanden geleden

Afgelopen maandag (16 februari jl.) werd de eerste paal voor de nieuw te bouwen Harmpje Visserschool in Urk officieel de grond in geslagen. In opdracht van Rehoboth realiseert Aannemingsmaatschappij Friso b.v. de nieuwbouw in de Oranjewijk in Urk. Het engineer & build project krijgt een burto vloeroppervlak van circa 2.340 m2.

Lees meer

Gevel Dorus Rijkersschool op Material Experience beurs

68 maanden geleden

De bijzondere gevel van de nieuwe Dorus Rijkersschool in het hart van Amsterdam wordt vanaf 9 februari getoond op de Material Experience beurs in de jaarbeurs in Utrecht. Friso liet samen met Moke Architecten een mock-up maken van de gevel.

Lees meer

Zachte winter voordeel voor bouw Raadhuisplein

69 maanden geleden

Echte strenge winters hebben we de laatste jaren in Nederland niet zo veel meer. Voor de schaatsliefhebbers is dat uiteraard erg jammer, want we willen eigenlijk toch heel graag die ijzers onderbinden en genieten van het natuurijs. Aan de andere kant heeft dit voor de bouw van het Raadhuisplein veel voordelen.

Lees meer

Breng uw stem uit op V.C. Sneek!

69 maanden geleden

Friesland en sport; het is al eeuwenlang een gouden combinatie. Maar het zijn niet alleen de Friese sporten die de Friese sportcultuur bijzonder maken. We hebben prachtige sportaccommodaties en een indrukwekkend rijtje topsporters. Daar zijn we grutsk op en dat geldt ook voor Friso Bouwgroep! Want met trots kunnen we vermelden dat het dames volleybalteam V.C. Sneek genomineerd is voor sportploeg van het jaar!

Lees meer

Uitbreiding 100 jaar oude woon-zorgboerderij Oppenhuizen

70 maanden geleden

In opdracht van Stichting Philadelphia Zorg realiseert Aannemingsmaatschappij Friso b.v. (onderdeel Friso Bouwgroep) de uitbreiding van de bestaande woon-zorgboerderij aan de Eastwei 4 in Oppenhuizen. Naar een ontwerp van architecten AchterboschZantman uit Leeuwarden wordt de huidige woon-zorgboederij uitgebreid met twee nieuwe gebouwen

Lees meer

Friso Bouwgroep bouwt verder aan Lawei Drachten

70 maanden geleden

In opdracht van Schouwburg de Lawei in Drachten bouwt Friso Bouwgroep vanaf 5 januari verder aan de afbouw van de Lawei en de Meldij. De afbouw wordt in drie bouwstromen gerealiseerd waarbij de Meldij en de Lawei en de afbouw van de buitenschil (gevels en daken) wordt afgerond.

Lees meer

Decembereditie Friso Nijs

70 maanden geleden

Twee keer per jaar brengt Friso Bouwgroep het Friso Nijs uit. In dit magazine vindt u een greep uit projecten die onlangs afgerond zijn of waar Friso aan bouwt.

Lees meer

J.J. de Vries gaat verder onder de naam Friso Civiel!

70 maanden geleden

J.J. de Vries, noordelijke beton- en waterbouwer (onderdeel van Friso Bouwgroep b.v.) gaat per 15 december 2014 verder onder de naam “Friso Civiel |  beton- en waterbouw”

Lees meer