• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Veel belangstelling Wonen in Eelân

69 maanden geleden

Zaterdag 4 oktober vond de start verkoop plaats van de 24 nieuwbouw woningen aan de Dokkumer Ee. Het nieuwbouwproject genaamd 'Wonen in Elân' trok bijzonder veel aandacht. Belangstellenden werden ontvangen in een salonboot die tegenover het bouwterrein was aangemeerd. In de boot werden de bezoekers door de verkoopspecialisten van Frisoplan b.v. (onderdeel van Friso Bouwgroep b.v.) en Woonaccent Makelaars geinformeerd over de woningen. Aan boord werden ook de opties op de woningen vergeven door de makelaars. In totaal werden 12 van de 24 woningen in optie genomen. 'Een mooi aantal voor een uniek project' aldus projectontwikkelaar Ronald van Asselt van Frisoplan.

Lees meer

Zaterdag 4 oktober start verkoop Eelân

70 maanden geleden

Aanstaande zaterdag 4 oktober start de verkoop van de 24 nieuwbouw woningen aan de Dokkumer Ee. Iedereen die belangstelling heeft is vanaf 11.00 uur van harte welkom aan boord van de Wetterprinses in de Dokkumer Ee (t.h.v. De Eeskwerd). Het nieuwbouwproject genaamd ‘Wonen in Eelân’ is een nieuwe woonwijk aan de Dokkumer Ee. De wijk bestaat uit 14 luxe ‘Oeverwoningen’ en 10 royale ‘Rietwoningen’ vanaf €144.950,-. Allen in de jaren ’30 stijl en zeer betaalbaar, ook voor starters. Tijdens de Open Huizen Dag kan iedereen op de Wetterprinses met een hapje en een drankje kennismaken met dit unieke nieuwbouw project.

Lees meer

Woningoverdracht 24 eengezinswoningen Burgum

70 maanden geleden

Aan de Prins Bernhardstraat in Burgum realiseerde Aannemingsmaatschappij Friso b.v. 24 eengezinswoningen in opdracht van WoonFriesland. 29 september j.l. werden de eerste tien sleutels overhandigd aan de toekomstige bewoners. De bewoners kregen hiermee toegang tot hun nieuwe woning met energielabel A+. Eenmaal buiten hingen de Friese vlaggen bij de deur! Als welkomscadeau voor de bewoners.

Lees meer

Vier jij de nazomer in Meerstad?

70 maanden geleden

Vier op 27 september de nazomer in Meerstad en laat u informeren over alle mogelijkheden in Meerstad. Tijdens het verkoopevenement is er van alles te doen en te zien op de bouwlocatie van Meerstad. Van rij tot vrijstaand wonen. Van waterkavel tot bouwen op een welstandsvrije kavel, wij praten u graag bij!
 

Lees meer

Start bouw tweede woontoren Kenniscampus Leeuwarden

70 maanden geleden

Onlangs ging de eerste paal van de inmiddels tweede woontoren op de Kenniscampus Leeuwarden de grond in. Op 16 juni j.l. werd de eerste woontoren geopend. In de toren werden 70 studio’s en 35 studentenkamers gecreëerd. In de tweede toren kunnen circa 90 studenten gehuisvest worden.

Lees meer

Start verkoop Meerstad in zicht

71 maanden geleden

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning op fietsafstand van het centrum van Groningen? Dan is Wonen in Meerstad de moeite waard. Donderdag 11 september gaan de woningen in de verkoop. Bent u geïnteresseerd in een van onze woningen? Kom dan van 17.00 uur tot 20.00 langs in de Woonwinkel van Pandomo Makelaars (Griffeweg 81 Groningen). De makelaars staan u graag te woord.

Lees meer

4 woningen Neede in verkoop

71 maanden geleden

Aannemingsmaatschappij Friso Oost b.v. Onderdeel van Friso Bouwgroep bouwt in Neede vier royale gezinswoningen aan de Mr. J.R. Thorbeckestraat. De twee type woningen “De Pel” en “De Koren” hebben een groen karakter. De ruime kavels bieden voldoende ruimte voor een aangebouwde garage of een vrijstaande garage én een tuin voor en achter de woning. Daarnaast is het mogelijk om tuin- of straatgericht te wonen.
 

Lees meer

Verbouw schoolgebouw Amsterdam

71 maanden geleden

In opdracht van Altra heeft Aannemingsmaatschappij Friso Almere tijdens de afgelopen zomervakantie aanpassingen uitgevoerd aan een gedeelte van het bestaande schoolgebouw aan de Johan Braakendsiekhof in Amsterdam.

Lees meer

Complete renovatie voormalig postkantoor Driebergen

71 maanden geleden

Het voormalige postkantoor/sorteercentrum in Driebergen wordt volledig gerenoveerd door Aannemingsmaatschappij Friso in Almere.

Lees meer

Bouw Raadhuisplein in slechts 4 minuten

71 maanden geleden

In opdracht van de Gemeente Smallingerland heeft Bouwcombinatie Koopmans - Friso de afgelopen twee en een half jaar gewerkt aan de realisatie van het nieuwe winkelcentrum Raadhuisplein in Drachten. Inmiddels is de eerste fase afgerond en volledig in beeld gebracht door een Time Lapse video.

Lees meer