• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Verkoop tweede project Land van Luna van start

73 maanden geleden

Onlangs ging de verkoop van 26 driekamerwoningen van het type Harmonie in het Land van Luna in Heerhugowaard van start! De rug-aan-rug woningen worden aan de Weegbree in Heerhugowaard door Friso Bouwgroep gerealiseerd.

Lees meer

Bouwprovincie Friesland op de kaart!

73 maanden geleden

Zaterdag 12 oktober wordt Friesland als bouwvakkerprovincie op de kaart gezet! Onder muzikale begeleiding van Piter Wilkens timmeren leerling-bouwvakkers letterlijk aan de weg. Zij presenteren hun vakbekwaamheid op twee rondrijdende vrachtwagens (waaronder één van Friso Bouwgroep) in een glazen en een open container.

Lees meer

Bouw Helix Wageningen is los!

73 maanden geleden

De bouwketen zijn geplaatst en de eerste palen zijn geboord! De bouw van Helix op het braakliggende terrein op de Wageningen Campus is van start. Friso realiseert hier samen met Lammerink Installaties in opdracht van Wageningen University & Research Centre het nieuwe onderzoeksgebouw en laboratorium voor de Agrotechnology & Food Sciences Group (AFSG).

Lees meer

Raadhuisplein Drachten wil je meemaken!

73 maanden geleden

Op donderdag 24 oktober aanstaande staat de laatste bouwwandeling op het Raadhuisplein in Drachten voor dit jaar gepland. En dat wilt u toch meemaken? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Dus heeft u belangstelling meld u dan snel aan via info@raadhuispleindrachten.nl, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Lees meer

Hoogste punt voor Brede School op Terschelling

73 maanden geleden

Onder toeziend oog van 160 ‘bouwvakkertjes met bouwhelm’, ouders en gebruikers van de Brede school op Terschelling plaatste wethouder De Jong woensdag 2 oktober j.l. het laatste gedeelte van de verdiepingsvloer van de nieuwe school. Met behulp van een kraan werd de betonplaat precies op z’n plek gelegd.

Lees meer

Bouwen in sneltreinvaart te Heerhugowaard

73 maanden geleden

In opdracht van Ontwikkelings- en Exploitatiemaatschappij Hallokatie’s ll CV te Alkmaar is Friso Bouwgroep onlangs gestart met de bouw van 14 woningen aan de Tijm in het zogenoemde Land van Luna te Heerhugowaard Zuid. De rug-aan-rug-woningen zullen in sneltreinvaart worden gerealiseerd. Vrijdag 27 september j.l. zijn de eerste palen de grond in geheid, binnen circa 4 maanden worden de woningen opgeleverd. Een uniek concept waarbij duurzaam en luchtdichtbouwen centraal staat.

Lees meer

Nieuwbouw waterwoningen Drachten van start

74 maanden geleden

Op donderdag 12 september startte Bouwcombinatie Koopmans-Friso officieel met de bouw van 21 waterwoningen aan de Hooiweg. Wethouder Nieske Ketelaar en Margriet Ausma van Accolade verrichtten de officiële handeling.

Lees meer

Koningin Máxima opent ús Fries Museum

74 maanden geleden

Het was de eerste keer voor Koningin Máxima en ook nog eens een museum welke door de Bouwcombinatie Leeuwarden Centrum vof (een samenwerkingsverband tussen Friso Bouwgroep, BAM Utiliteitsbouw en Koopmans Bouwgroep) is gebouwd. Onlangs was het dan eindelijk zover, "ús" (Fries voor "ons") nieuwe Fries Museum in Leeuwarden werd geopend.

Lees meer

Woningverbetering 112 appartementen Bolsward OPGELEVERD!

74 maanden geleden

Donderdag 29 augustus is de woningverbetering van de Marwert-, Lonjé-, De Klaver en de Keppensflat officieel opgeleverd aan Elkien.

Lees meer

Friso realiseert herontwikkeling Statemapand (V&D) Leeuwarden

74 maanden geleden

In de Oude Lombardsteeg in Leeuwarden realiseert Friso Bouwgroep de herontwikkeling van het hoekpand aan het Ruiterskwartier.

Lees meer