• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Nieuwbouw Harmpje Visserschool gegund aan Friso

71 maanden geleden

In opdracht van Rehoboth realiseert Aannemingsmaatschappij Friso b.v. de nieuwbouw van de Harmpje Visserschool in de Oranjewijk op Urk. Het engineer & build project krijgt een bruto vloeroppervlak van circa 2.340 m2.

Lees meer

Vliegende start voor wonen in Meerstad

72 maanden geleden

Vanaf de start verkoop tot nu toe maakt het project ‘Wonen in Meerstad’ en vliegende start mee. Inmiddels zijn de helft van de woningen verkocht. De overige 5 van de 12 woningen zijn in optie genomen.

Lees meer

Eerste paal Brede School De Rijp

72 maanden geleden

Vandaag donderdag 23 oktober j.l. was het zover: de eerste paal voor de nieuwbouw van de brede school De Pauw in De Rijp ging de grond in. De heer Joop Klukhuhn, projectwethouder van Gemeente Alkmaar verrichtte de officiële handeling op het bouwterrein van de nieuwe brede school. De nieuwbouw vindt plaats op een voormalige hoofdveld van voetbalvereniging SV de Rijp.

Lees meer

Bouw 2e Fase Raadhuisplein Drachten vordert gestaag

72 maanden geleden

In september startten de heiwerkzaamheden voor de bouw van de tweede fase van het project Raadhuisplein in Drachten. 

Lees meer

Bouw 22 woningen ProWonen Neede gestart

72 maanden geleden

In opdracht van Wooncorporatie ProWonen realiseert Aannemingsmaatschappij Friso Oost B.V.  22 woningen in de wijk De Berg in Neede

Lees meer

Veel belangstelling Wonen in Eelân

72 maanden geleden

Zaterdag 4 oktober vond de start verkoop plaats van de 24 nieuwbouw woningen aan de Dokkumer Ee. Het nieuwbouwproject genaamd 'Wonen in Elân' trok bijzonder veel aandacht. Belangstellenden werden ontvangen in een salonboot die tegenover het bouwterrein was aangemeerd. In de boot werden de bezoekers door de verkoopspecialisten van Frisoplan b.v. (onderdeel van Friso Bouwgroep b.v.) en Woonaccent Makelaars geinformeerd over de woningen. Aan boord werden ook de opties op de woningen vergeven door de makelaars. In totaal werden 12 van de 24 woningen in optie genomen. 'Een mooi aantal voor een uniek project' aldus projectontwikkelaar Ronald van Asselt van Frisoplan.

Lees meer

Zaterdag 4 oktober start verkoop Eelân

73 maanden geleden

Aanstaande zaterdag 4 oktober start de verkoop van de 24 nieuwbouw woningen aan de Dokkumer Ee. Iedereen die belangstelling heeft is vanaf 11.00 uur van harte welkom aan boord van de Wetterprinses in de Dokkumer Ee (t.h.v. De Eeskwerd). Het nieuwbouwproject genaamd ‘Wonen in Eelân’ is een nieuwe woonwijk aan de Dokkumer Ee. De wijk bestaat uit 14 luxe ‘Oeverwoningen’ en 10 royale ‘Rietwoningen’ vanaf €144.950,-. Allen in de jaren ’30 stijl en zeer betaalbaar, ook voor starters. Tijdens de Open Huizen Dag kan iedereen op de Wetterprinses met een hapje en een drankje kennismaken met dit unieke nieuwbouw project.

Lees meer

Woningoverdracht 24 eengezinswoningen Burgum

73 maanden geleden

Aan de Prins Bernhardstraat in Burgum realiseerde Aannemingsmaatschappij Friso b.v. 24 eengezinswoningen in opdracht van WoonFriesland. 29 september j.l. werden de eerste tien sleutels overhandigd aan de toekomstige bewoners. De bewoners kregen hiermee toegang tot hun nieuwe woning met energielabel A+. Eenmaal buiten hingen de Friese vlaggen bij de deur! Als welkomscadeau voor de bewoners.

Lees meer

Vier jij de nazomer in Meerstad?

73 maanden geleden

Vier op 27 september de nazomer in Meerstad en laat u informeren over alle mogelijkheden in Meerstad. Tijdens het verkoopevenement is er van alles te doen en te zien op de bouwlocatie van Meerstad. Van rij tot vrijstaand wonen. Van waterkavel tot bouwen op een welstandsvrije kavel, wij praten u graag bij!
 

Lees meer

Start bouw tweede woontoren Kenniscampus Leeuwarden

73 maanden geleden

Onlangs ging de eerste paal van de inmiddels tweede woontoren op de Kenniscampus Leeuwarden de grond in. Op 16 juni j.l. werd de eerste woontoren geopend. In de toren werden 70 studio’s en 35 studentenkamers gecreëerd. In de tweede toren kunnen circa 90 studenten gehuisvest worden.

Lees meer