• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Feest voor eerste fase Raadhuisplein Drachten

75 maanden geleden

Met het leggen van enkele klinkers heeft het College van burgemeester en wethouders van Smallingerland onlangs (dinsdag 19 november j.l.) het einde van de eerste fase van de herontwikkeling van het Raadhuisplein in Drachten gevierd.

Lees meer

In 18 weken tijd sloop en nieuwbouw Lidl gereed

75 maanden geleden

In 18 weken tijd realiseerde Friso Almere de sloop en nieuwbouw van de Lidl in Purmerend. De sloop en de nieuwbouw inclusief de terreinverharding en inrichting van het terrein werden in opdracht van Lidl Nederland GmbH uitgevoerd.

Lees meer

Bouw Tuinderwerf in afbouwfase

75 maanden geleden

Met een voorspoedig bouwproces zit het project Tuinderswerf volop in de afbouwfase. Inmiddels is het gebouw volledig wind- en waterdicht en wordt de laatste hand gelegd aan de afbouw en de inrichting van de 49 starterswoningen.

Lees meer

Eerste fase Tjongerschans gereed

75 maanden geleden

15 juni j.l. werd met de bouwkraan de eerste bouwgrond van het bouwterrein gegraven. Inmiddels is de bouw vijf maanden verder en is de eerste fase afgerond.

Lees meer

Succesvolle start van de verkoop!

75 maanden geleden

Afgelopen zaterdag (2 november j.l.) startte de verkoop van 5 vrijstaande en 20 2^1 kap woningen in de populaire wijk, De Lindewijk in Wolvega. Vanaf 11.00 uur werden belangstellenden met koffie ontvangen in het Van der Valk hotel nabij de nieuw te ontwikkelen wijk.

Lees meer

Eerste fase Raadhuisplein bijna afgerond

75 maanden geleden

De realisatie van het vernieuwde Raadhuisplein in Drachten nadert de voltooiing van de eerste fase. Als eerste wordt de ondergrondse parkeerkelder opgeleverd en begin november verdwijnen de grote bouwkranen uit de skyline van Drachten.

Lees meer

Energie voor 1150 huishoudens

76 maanden geleden

Op het terrein van Friso Bouwgroep aan de Newtonweg 2 in Leeuwarden worden in het voorjaar van 2014 twee nieuwe windmolens gerealiseerd voor de opwekking van energie voor 1150 huishoudens.

Lees meer

Renovatie Brandaris gegund aan Friso Bouwgroep

76 maanden geleden

In opdracht van Rijkswaterstaat start Friso Bouwgroep in december met de renovatie van de wel bekende vuurtoren “De Brandaris” op Terschelling. De renovatiewerkzaamheden aan de vuurtoren zijn erop gericht om de huisvesting van de verkeersleiders te moderniseren.

Lees meer

Verkoop tweede project Land van Luna van start

76 maanden geleden

Onlangs ging de verkoop van 26 driekamerwoningen van het type Harmonie in het Land van Luna in Heerhugowaard van start! De rug-aan-rug woningen worden aan de Weegbree in Heerhugowaard door Friso Bouwgroep gerealiseerd.

Lees meer

Bouwprovincie Friesland op de kaart!

76 maanden geleden

Zaterdag 12 oktober wordt Friesland als bouwvakkerprovincie op de kaart gezet! Onder muzikale begeleiding van Piter Wilkens timmeren leerling-bouwvakkers letterlijk aan de weg. Zij presenteren hun vakbekwaamheid op twee rondrijdende vrachtwagens (waaronder één van Friso Bouwgroep) in een glazen en een open container.

Lees meer