• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

We schuiven opnieuw onder het spoor!

74 maanden geleden

In het weekend van 23, 24 en 25 augustus schuift bouwcombinatie Grutte Fier, bestaande uit J.J. de Vries, Mobilis TBI, Oosterhof Holman en Van Gelder, opnieuw drie onderdoorgangen in het spoor t.b.v. het project Haak om Leeuwarden.

Lees meer

Friso neemt deel aan maatschappelijk zorgproject

74 maanden geleden

Friso bouwgroep neemt deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Antonius Ziekenhuis.

Lees meer

Bijzondere nieuwbouw woningen Land van Luna Heerhugowaard

75 maanden geleden

In opdracht van Ontwikkelings- en Exploitatiemaatschappij Hallokatie’s ll CV te Alkmaar start Friso binnenkort met de bouw van 14 woningen aan de Tijm in het zogenoemde Land van Luna te Heerhugowaard Zuid

Lees meer

Friso bouwt onderzoeksgebouw en laboratoria Wageningen

75 maanden geleden

In opdracht van Wageningen University & Research Centre realiseert Friso in samenwerking met Lammerink Installaties de bouw van het nieuwe onderzoeksgebouw en laboratorium voor de Agrotechnology & Food Sciences Group (AFSG).

Lees meer

Hedon Zwolle bereikt hoogste punt

76 maanden geleden

ZWOLLE

Met het plaatsen van een zogenaamde ' vakwerkspant' bereikte de verbouwing van poppodium Hedon 17-07 j.l. het hoogste punt. De ijzeren constructie is de eerste van in totaal twee die samen de dakconstructie boven de nieuwe grote zaal van het poppodium moet dragen.

Lees meer

Bouw spoedplein officieel van start

76 maanden geleden

Dokterswacht Friesland en Ziekenhuis Tjongerschans hebben vandaag de eerste bouwhandeling verricht voor de realisatie van het nieuwe Spoedplein Heerenveen. Mw. W. Hutter (huisarts) en dhr. C. Rupert (chirurg) groeven met een bouwkraan grond uit het bouwterrein.

Lees meer

Raadhuisplein Drachten bereikt hoogste punt

76 maanden geleden

DRACHTEN

Vrijdag 12 juli 2013 bereikte de bouw van het Raadhuisplein in Drachten het hoogste punt. Wethouder mevrouw Nieske Ketelaar van de gemeente Smallingerland onthulde samen met de heer Roelof Jonkers, Voorzitter Raad van Bestuur van Kwadrantgroep, een groot doek aan de gevel van de hoogste toren in Blok A. In de toren komen 52 huurappartementen voor Zorggroep De Friese Wouden, onderdeel van de Kwadrantgroep.

Lees meer

Mijlpaal voor project Grutte Fier

76 maanden geleden

Komend weekend is een mijlpaal voor Grutte Fier.

Lees meer

NIeuwste editie Friso Nijs

76 maanden geleden

De nieuwste editie van het Friso Nijs is uit. Hierin vindt u nieuws over een selectie bouwprojecten waaraan Friso bouwgroep meegewerkt heeft en projecten waaraan op dit moment nog gebouwd wordt.

 

Lees meer

Cruciale weken voor Grutte Fier

76 maanden geleden

Cruciale weken breken aan voor de bouwers (Grutte Fier) aan de Haak om Leeuwarden. In twee weekends worden er maar liefst vijf viaducten en onderdoorgangen onder de spoorlijnen naar Stavoren en Harlingen geschoven. Dat vergt
de nodige voorbereiding.Voor de bouwers van Grutte Fier, bestaande uit J.J. de Vries, Mobilis TBI, Oosterhof Holman en Van Gelder. de vier aannemers die dit stuk van de Haak aanlegt, breken binnenkort twee cruciale weekends aan.

Lees meer