• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Start verkoop Meerstad in zicht

73 maanden geleden

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning op fietsafstand van het centrum van Groningen? Dan is Wonen in Meerstad de moeite waard. Donderdag 11 september gaan de woningen in de verkoop. Bent u geïnteresseerd in een van onze woningen? Kom dan van 17.00 uur tot 20.00 langs in de Woonwinkel van Pandomo Makelaars (Griffeweg 81 Groningen). De makelaars staan u graag te woord.

Lees meer

4 woningen Neede in verkoop

73 maanden geleden

Aannemingsmaatschappij Friso Oost b.v. Onderdeel van Friso Bouwgroep bouwt in Neede vier royale gezinswoningen aan de Mr. J.R. Thorbeckestraat. De twee type woningen “De Pel” en “De Koren” hebben een groen karakter. De ruime kavels bieden voldoende ruimte voor een aangebouwde garage of een vrijstaande garage én een tuin voor en achter de woning. Daarnaast is het mogelijk om tuin- of straatgericht te wonen.
 

Lees meer

Verbouw schoolgebouw Amsterdam

74 maanden geleden

In opdracht van Altra heeft Aannemingsmaatschappij Friso Almere tijdens de afgelopen zomervakantie aanpassingen uitgevoerd aan een gedeelte van het bestaande schoolgebouw aan de Johan Braakendsiekhof in Amsterdam.

Lees meer

Complete renovatie voormalig postkantoor Driebergen

74 maanden geleden

Het voormalige postkantoor/sorteercentrum in Driebergen wordt volledig gerenoveerd door Aannemingsmaatschappij Friso in Almere.

Lees meer

Bouw Raadhuisplein in slechts 4 minuten

74 maanden geleden

In opdracht van de Gemeente Smallingerland heeft Bouwcombinatie Koopmans - Friso de afgelopen twee en een half jaar gewerkt aan de realisatie van het nieuwe winkelcentrum Raadhuisplein in Drachten. Inmiddels is de eerste fase afgerond en volledig in beeld gebracht door een Time Lapse video.

Lees meer

22 nieuwe woningen voor Neede

74 maanden geleden

In opdracht van Wooncorporatie ProWonen realiseert Aannemingsmaatschappij Friso Oost B.V. (onderdeel van Friso Bouwgroep) binnenkort 22 woningen in de wijk De Berg in Neede. Het totale project bestaat uit 16 twee-onder-één-kap-woningen aan de Jhr. Mr. A.F. de Savornin Lohmanstraat en 6 pleinwoningen aan De Rutgerinkdijk. Het nieuwbouwproject geschiedt volgens een Design & Build opdracht, op basis van de UAV-gc 2005 en wordt volgens het Friso Bouwconcept© ontwikkelt.

Lees meer

Puntjes op de i voor Tjongerschans Heerenveen

75 maanden geleden

De bouw van het nieuwe spoedplein Tjongerschans in Heerenveen verloopt gestaag. De laatste werkzaamheden worden voltooid en de officiele oplevering heeft plaatsgevonden. Aan de gevel van het nieuwe spoedplein is te zien dat de spreekwoordelijke puntjes op de 'i' worden gezet. Na de bouwvakantie wordt gestart met de verbouw van de Spoedeisendehulp en de Traumakamer.

Lees meer

Bouw ZuidEsch Emmen van start

75 maanden geleden

Op 15 juli j.l. ging de eerste paal voor de nieuwe woontoren in het centrum van Emmen de grond in. De 24 meter hoge woontoren genaamd 'ZuidEsch' met 34 appartementen en 8 verdiepingen is onderdeel van een groter plan waarbij ook bestaande appartementen op het omliggende terrein verbouwd gaan worden. In opdracht van Domesta voert Aannemingsmaatschappij Friso b.v. in samenwerking met Hunebouw de werkzaamheden uit.

Lees meer

Friso bouwt nieuwe winkelcentrum Hoogzandveld in Nieuwegein

75 maanden geleden

In Nieuwegein wordt winkelcentrum Hoogzandveld compleet vernieuwd en uitgebreid. 

Lees meer

Contract nieuw praktijkcentrum CAH Dronten getekend

75 maanden geleden

In opdracht van Aeres Groep realiseert Friso de bouw van het nieuwe Weidebedrijf en de verbouwing van de bestaande melkveestal bij Aeres Praktijkcentrum Dronten. Eerder hebben partijen ook al samengewerkt met de nieuwbouw van de CAH Vilentum, vestiging Dronten dat in 2012 werd opgeleverd.

Lees meer