• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Friso participeert in Centrumplan Drachten

85 maanden geleden
Vlak na de bouwvak is Friso Bouwgroep gestart, in combinatie met Koopmans Bouwgroep B.V., met de werkzaamheden voor de nieuwbouw van het Centrumplan in Drachten.
Lees meer

Spectaculaire takelklus voor Friso

85 maanden geleden
Onlangs werd er op een spectaculaire manier een hijskraan van 220 ton over de gebouwen van het Medisch Centrum getakeld. De operatie was nodig voor de uitbreiding van het MCL waar Friso Bouwgroep bezig is met de realisatie van het Oncologisch Centrum.
Lees meer

Nieuwste editie Friso Nijs

86 maanden geleden

De nieuwste editie van het Friso Nijs is uit. Hierin vindt u nieuws over een selectie bouwprojecten waaraan Friso bouwgroep meegewerkt heeft en projecten waaraan op dit moment nog gebouwd wordt.

Lees meer

Fietstunnel Dyksterhûzen in gebruik

86 maanden geleden
Het project de Noordwesttangent heeft een eerste mijlpaal bereikt: de fietstunnel bij de weg Dyksterhûzen is in gebruik. Met deze tunnel gaan fietsers straks onder de nieuwe weg door.  
Lees meer

Open dagen CAH Dronten

87 maanden geleden
Op 29 en 30 juni kunt u kennis maken met het nieuwe gebouw van de CAH Dronten en de faciliteiten van de CAH, PTC+ en het Groenhorst College aan Drieslag 4 en de Wisentweg.
Lees meer

Reitdiep School te Groningen 2 keer 1ste prijs!

87 maanden geleden
Traditiegetrouw worden op de Dag van de Architectuur vakjuryprijzen en publieksprijzen uitgereikt aan de beste gebouwen die in het voorafgaande jaar in de stad Groningen opgeleverd zijn. School Reitdiep, gerealiseerd door Friso Bouwgroep, kreeg de eerste vakjury prijs en publieksprijs uitgereikt! 
Lees meer

CJIB & Hoogheemraadschap genomineerd voor staalprijs 2012

87 maanden geleden

Net zoals in de houtbranche worden ook ieder jaar verkiezingen gehouden van het mooiste staalproject van het jaar. Met de verkiezing worden bouwprojecten in de spotlight gesteld die geheel of gedeeltelijk uit staal zijn opgebouw. Dit jaar zijn maar liefst twee projecten van Friso genomineerd. Het nieuwe kantoorgebouw centraal justitieel incasso bureau te Leeuwarden en het nieuwe kantoorgebouw Hoogheemraadschap te Heerhugowaard.

Lees meer

Zenuwcentrum Haak Zuid te Wirdum in beeld

87 maanden geleden
De monumentale boerderij uit 1881 aan de Bredyk nabij Wirdum is onlangs verbouwd en gerestaureerd door Friso, maar wat wordt daar nu precies gedaan? De Leeuwarder Courant lichtte dit uitgebreid toe in een artikel over het hoe? en wat? van dit nieuwe onderkomen van Rijkswaterstaat.
Lees meer

Hoogste punt bouw School Wiringherlant

87 maanden geleden
De bouwwerkzaamheden rondom Rsg Wiringherlant in Wieringerwerf‬ lopen voorspoedig. In week 23 is officieel het hoogste punt bereikt.
Lees meer

Bouw Eriba Groningen bijna klaar voor opening

87 maanden geleden

Het nieuwe gezamenlijk toponderzoeksinstituut ERIBA van het UMCG en de Rijksuniversiteit Groningen is bijna klaar. In het instituut worden het verouderingsproces en daarmee samenhangende ziekten bestudeerd. Het Groningse instituut moet zich gaan meten met de wereldtop.

Lees meer