• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Friso bouwt brede school Gerkesklooster

83 maanden geleden

PCBS de Claercamp, Amarins Kindercentra en het jeugdwerk hebben in heel nauwe samenwerking een plan voor brede school Gerkesklooster ontwikkeld. Binnenkort start Friso met de nieuwbouw.

Lees meer

Start Nieuwbouw CS Vincent van Gogh

83 maanden geleden

Wethouder Maurice Hoogeveen geeft woensdag 23 januari om 15.30 uur het officiële startsein voor de nieuwbouw van de locatie Lariks van Christelijke Scholengemeenschap Vincent van Gogh.

Lees meer

Friso verlaagt CO2 uitstoot

83 maanden geleden
Friso heeft als doel om in 2015 haar CO2-uitstoot met 5% te reduceren ten opzichte van 2011.
Lees meer

Nieuwe Friso Nijs is verschenen

84 maanden geleden
Het nieuwe Friso Nijs is uit! Heeft u geen exemplaar ontvangen? Bekijk hem dan online.
Lees meer

7-jarige met Burgemeester in hoge kraan op Raadhuisplein in Drachten

85 maanden geleden
De brief van de 7-jarige Hinke Woudstra uit Drachten aan de burgemeester van de gemeente Smallingerland was een schot in de roos. Haar wens om in de hoge kraan op het Raadhuisplein te mogen, werd door burgemeester Van Bekkum spontaan ingewilligd.
Lees meer

Eerste paal Taconishof Heerenveen

85 maanden geleden
Maandag 19 november 2012 ging de eerste heipaal de grond in op de locatie van de wijkvernieuwing in Heerenveen. In opdracht van Accolade gaat Friso Bouwgroep 59 wonignen vernieuwen.
Lees meer

Friso Bouwgroep Vestzaktheater feestelijk onthuld

86 maanden geleden

Na een aantal maanden hard werken aan het nieuwe Theater De Meenthe in Steenwijk, was het afgelopen woensdagavond eindelijk zover! Het vernieuwde theater waaronder het nieuwe Vestzaktheater waaraan de naam Friso Bouwgroep verbonden is werd op een feestelijke wijze onthuld.

Lees meer

Koningin Beatrix opent Cultuur Kwartier Sneek

86 maanden geleden
Donderdag 1 november 2012 zal Sneek in het teken staan van het bezoek van Hare Majesteit de Koningin aan het vernieuwde Cultuur Kwartier in Sneek. Het Cultuur Kwartier Sneek bestaat uit het Kunstencentrum Atrium, het Poppodium Bolwerk en het nieuwe Theater.
Lees meer

Open dag Centrumplan Leens groot succes.

86 maanden geleden
In Leens in de provincie Groningen is Friso Bouwgroep druk bezig met de bouw van fase 1 van het centrumplan De Marren. Onlangs werd er voor belangstellenden een open dag georganiseerd waarbij de bezoekers een rondleiding kregen door het nieuwe gebouw.
Lees meer

Friso Feest in theater De Meenthe te Steenwijk

86 maanden geleden
Onder het mom van de oplevering van het vernieuwde theater De Meenthe in Steenwijk nodigt Friso Bouwgroep haar relaties uit voor de Musical “De Jantjes”.
Lees meer