• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Nieuw restauratieproject Amsterdam

77 maanden geleden

In opdracht van de Universiteit Amsterdam restaureert Aannemingsmaatschappij Friso B.V. het BinnenGasthuis 2.. Het Binnengasthuis is een voormalig ziekenhuis in het centrum van Amsterdam. Nadat het ziekenhuis in 1981 opging in het Academisch Medisch Centrum werd het Binnengashuisterrein één van de hoofdlocaties van de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer

Friso bouwt uitbreiding Oliehoorn fabriek

77 maanden geleden

In opdracht van Oliehoorn Beheer b.v. realiseert Aannemingsmaatschappij Friso B.V. de uitbreiding van de bestaande Oliehoorn fabriek in Zwaag. Het bedrijf is na 33 jaar een serieuze speler geworden in sausland en daarom toe aan een uitbreiding. Het nieuwe pand van ruim 1200 m2 wordt tussen twee bestaande panden gebouwd.

Lees meer

Informatieavond project Nije Daam (Centrale As Burgum)

77 maanden geleden

In samenwerking met Van Gelder en Mobilis bouwt J.J. de Vries aan het project "Nije Daam" ; de realisatie van een aquaduct, brug en kunstwerken in Burgum. Het project maakt onderdeel uit van De Centrale As en gaat in juni van start. Op woensdag 14 mei is er tussen 17.00 en 21.00 uur in het Dorpshuis De Kampeen in Sumar een informatieavond over de ontwikkelingen rondom het project "Nije Daam".

Lees meer

Open Dag Kastanjehof Sneek groot succes!

77 maanden geleden

Op zaterdag 3 mei jl. werden de deuren van het vernieuwde Frittemahof aan de Stationsstraat in Sneek geopend voor belangstellenden. Het zogenaamde Kastanjehof dat vroeger dienst deed als verzorgingstehuis is door Friso Bouwgroep gerenoveerd tot een luxe appartementencomplex met 8 royale appartementen.

Lees meer

Bouw 26 woningen Heerhugowaard van start

78 maanden geleden

De bouw van de 26 woningen van het Type Harmonie in Heerhugowaard is van start. Afgelopen vrijdag 30 april jl. ging de eerste paal de grond in. De zogenaamde rug-aan-rug-woningen worden in opdracht van Ontwikkelings-en Exploitatiemaatschappij Hallokatie’s II CV te Alkmaar gerealiseerd.

Lees meer

Ondernemen met oog voor elkaar

78 maanden geleden

De bouwsector heeft een grote impact op duurzaamheid. Daar zijn we ons bij Friso van bewust. "Continuïteit en kwaliteit boven winstmaximalisatie" is de visie van Friso. Om deze visie waar te maken wordt met respect voor mens, milieu en daarmee de toekomst ondernomen.

Lees meer

Bijzonder ontwerp voor Campus Terschelling

78 maanden geleden

Op Terschelling is de campus van het Maritiem Instituut Willem Barentsz (MIWB) al jaren onderwerp van gesprek. De campus voldoet niet aan de eisen van deze tijd en is dringend aan vernieuwing toe. Samen met woningstichting De Veste gaat de Gemeente Terschelling een nieuwe campus realiseren.

Lees meer

Eerste paal voor Brede School Zuidhorn

78 maanden geleden

Leerlingen van de basisscholen Het Anker en De Borgh en cliënten van De Zijlen sloegen donderdag 24 april j.l. samen met wethouder Nederveen de eerste paal voor de nieuwe Brede School in Zuidhorn.

Lees meer

3 mei Open Huis Kastanjehof Sneek

78 maanden geleden

Wie op zoek is naar een luxe appartement met een unieke uitstraling, kan zijn hart ophalen bij Kastanjehof in hartje Sneek. In dit monumentale pand, dat vroeger dienstdeed als verzorgingstehuis, worden door Friso Bouwgroep 8 luxe appartementen gerealiseerd.

Zaterdag 3 mei worden de deuren geopend en kunnen belangstellenden van 10.00 - 14.00 uur een kijkje nemen in de appartementen die nog beschikbaar zijn.

Lees meer

Verbouwing Corrosia van start

78 maanden geleden

In het centrum van Almere-Haven is Aannemingsmaatschappij Friso B.V. 7 april gestart met de verbouw van Corrosia. Corrosia moet de smeltkroes worden waar meerdere instellingen onderdak krijgen, zoals een kleinschalig theater, bibliotheek, buurthuis, expositieruimte, ontmoetingscentrum met ruimtes voor muziekles en kunstzinnige vorming en woon-werk ateliers.

Lees meer