• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Hedon Zwolle bereikt hoogste punt

81 maanden geleden

ZWOLLE

Met het plaatsen van een zogenaamde ' vakwerkspant' bereikte de verbouwing van poppodium Hedon 17-07 j.l. het hoogste punt. De ijzeren constructie is de eerste van in totaal twee die samen de dakconstructie boven de nieuwe grote zaal van het poppodium moet dragen.

Lees meer

Bouw spoedplein officieel van start

81 maanden geleden

Dokterswacht Friesland en Ziekenhuis Tjongerschans hebben vandaag de eerste bouwhandeling verricht voor de realisatie van het nieuwe Spoedplein Heerenveen. Mw. W. Hutter (huisarts) en dhr. C. Rupert (chirurg) groeven met een bouwkraan grond uit het bouwterrein.

Lees meer

Raadhuisplein Drachten bereikt hoogste punt

81 maanden geleden

DRACHTEN

Vrijdag 12 juli 2013 bereikte de bouw van het Raadhuisplein in Drachten het hoogste punt. Wethouder mevrouw Nieske Ketelaar van de gemeente Smallingerland onthulde samen met de heer Roelof Jonkers, Voorzitter Raad van Bestuur van Kwadrantgroep, een groot doek aan de gevel van de hoogste toren in Blok A. In de toren komen 52 huurappartementen voor Zorggroep De Friese Wouden, onderdeel van de Kwadrantgroep.

Lees meer

Mijlpaal voor project Grutte Fier

81 maanden geleden

Komend weekend is een mijlpaal voor Grutte Fier.

Lees meer

NIeuwste editie Friso Nijs

81 maanden geleden

De nieuwste editie van het Friso Nijs is uit. Hierin vindt u nieuws over een selectie bouwprojecten waaraan Friso bouwgroep meegewerkt heeft en projecten waaraan op dit moment nog gebouwd wordt.

 

Lees meer

Cruciale weken voor Grutte Fier

81 maanden geleden

Cruciale weken breken aan voor de bouwers (Grutte Fier) aan de Haak om Leeuwarden. In twee weekends worden er maar liefst vijf viaducten en onderdoorgangen onder de spoorlijnen naar Stavoren en Harlingen geschoven. Dat vergt
de nodige voorbereiding.Voor de bouwers van Grutte Fier, bestaande uit J.J. de Vries, Mobilis TBI, Oosterhof Holman en Van Gelder. de vier aannemers die dit stuk van de Haak aanlegt, breken binnenkort twee cruciale weekends aan.

Lees meer

Bouw nieuwe VSO school van start!

82 maanden geleden

Bouw nieuwe VSO school van start!

In opdracht van RENN4, een onderwijsorganisatie voor leerlingen met beperkingen in gedrag en/of psychiatrische problematiek, bouwt Friso Bouwgroep een nieuwe VSO School in Leeuwarden. Het ontwerp is van Grunstra Architecten Groep BNA.
 

Lees meer

Nieuwbouw Peugeot garage Leeuwarden

82 maanden geleden

In opdracht Haaima Beheer Leeuwarden bouwt Friso Bouwgroep een nieuwe Peugeot garage in Leeuwarden. De garage bestaat uit een showroom, diverse kantoren, magazijnen en een werkplaats.

Lees meer

De week van Alpe d'Huzes

83 maanden geleden
Lees meer

Friso van start met Studentencampus Leeuwarden

83 maanden geleden

In opdracht van CampusLeeuwarden gaat Friso in fases drie woontorens bouwen op de Kenniscampus in Leeuwarden. In de eerste fase wordt gestart met eerst één toren. In de eerste toren worden 100 wooneenheden gecreëerd, waarin studenten gehuisvest gaan worden. Het uiteindelijke doel is om in totaal drie torens te bouwen waar ruim 240 studenten gehuisvest kunnen worden. Het ontwerp is in handen van Mecanoo Architecten uit Delft.

Lees meer