• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Betaalbaar comfortabel wonen in hartje Drenthe

93 maanden geleden

In Beilen staan een vijftal comfortabele nieuwbouw appartementen te koop. Deze woningen zijn gebouwd door Friso Bouwgroep. Vrijdag 16 en 23 september a.s. wordt open huis gehouden.

Lees meer

Studenten NHL bezoeken Theater Sneek

93 maanden geleden

Op de regenachtige bouwplaats van het Theater in Sneek kregen bouwkunde studenten donderdag 8 september een rondleiding van uitvoerder Dick Endstra en projectleider Pier Zwerver. Zij wisten ondanks dat het regende de studenten enthousiast te krijgen om komend schooljaar het project te betrekken bij het vak "Utiliteit" aan de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden.

Lees meer

Hoogste punt Theater Sneek

93 maanden geleden

Afgelopen woensdag 31 augustus vondt de feestelijke viering plaats voor het hoogste punt op de bouwplaats van Theater Sneek. De staalconstructie van de toneeltoren wordt momenteel door Friso gebouwd. Na de montage van de toneeltoren gaat Friso verder met de staalconstructie van de zaal. Deze zal middels hoge vakwerken over de bestaande kleder heen worden gebouwd.

Lees meer

Verbouw monumentale boerderij te Wirdum

95 maanden geleden
In opdracht van Rijkswaterstaat wordt de monumentale boerderij te Wirdrum door Friso gerestaureerd en verbouwd tot projectbureau voor de uitvoering van het project  "de Haak om Leeuwarden"
Lees meer

Verplaatsen en uitbreiden kantoorvoorziening Leeuwarden

95 maanden geleden

Friso heeft het verplaatsen en uitbreiden van een semi-permanent kantorencomplex, welke door de projectgroep van Provincie Fryslan gebruikt gaat worden bij de aanleg van de haak om Leeuwarden, aangenomen.

Lees meer

Nieuw gebouw voor Meester de Vriesschool Nieuw-Roden

95 maanden geleden

De ruim driehonderd leerlingen van de Meester de Vriesschool in Nieuw-Roden kunnen met ingang van het schooljaar 2012-2013 naar hun nieuwe school.

Lees meer

Ondertekening stukken RSG Wiringherlant Wieringerwerf

95 maanden geleden
Op 21 juli 2011 is de officiële opdracht ondertekend voor de realisatie van D&C project RSG Wiringherlant te Wieringerwerf.
Lees meer

Stageweek voor Friese bouwvakdocenten een succes

95 maanden geleden

In de week van 6-10 juni jl. heeft de stageweek voor Friese bouwdocenten plaatsgevonden. Het doel van deze stageweek, het verbinden van het onderwijs met de praktijk, is zeker geslaagd.

Lees meer

J.J. de Vries begeleidt bouw AWZI op Sint Maarten

95 maanden geleden
Voor plaatselijke infratechnisch aannemer Windward Roads begeleid J.J. de Vries vanaf juli 2011 een jaar lang de bouw van een nieuwe afvalwaterzuiveringsinstallatie (AWZI) in Philipsburg op Sint Maarten.
Lees meer

Officiƫle heropening McDonald's Hoendiep

95 maanden geleden

Dinsdag 5 juli jl. is het McDonald's restaurant Hoendiep Groningen opnieuw geopend na een grondige metamorfose, zowel binnen als buiten.

Lees meer