• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Nieuwste parkeergarage Friesland geopend

79 maanden geleden

Met een ontbijtje op maandagmorgen 10 maart om 7.30 uur, openden wethouders Nieske Ketelaar en Marjan van der Aart de nieuwste parkeergarage van Friesland aan het Raadhuisplein. Deze garage is onderdeel van het nieuwe winkelcentrum Raadhuisplein in Drachten.

Lees meer

Friso bouwt multifunctionele school in Zuidhorn

79 maanden geleden

In de wijk de Oostergast in Zuidhorn realiseert Friso aan de Rijkstraatweg 1 een brede school gerealiseerd. Opdrachtgever is de gemeente Zuidhorn. Het wordt een multifunctioneel gebouw voor diverse gebruikers en functies.

Lees meer

Bijzondere gevelinspectie bij Brandaris met Drone

80 maanden geleden

In opdracht van Rijkswaterstaat is Friso Bouwgroep in december gestart met de renovatie van de vuurtoren “De Brandaris” op Terschelling. Tijdens de herstelwerkzaamheden van de voegen en scheuren aan de binnenmuren is gebleken dat de gevel op een aantal plaatsen lekkages vertoont. Om de lekkage aan de gevel goed te kunnen inspecteren laat Friso Bouwgroep dinsdag 4 maart een Falcon-Eye multicopter rond de toren vliegen.

Lees meer

Nieuw hotel in hartje Amsterdam

80 maanden geleden

In opdracht van R.C. Kallenbach Beheer uit Amsterdam realiseert Friso Bouwgroep de nieuwbouw van Hotel Elandsgracht in hartje Amsterdam.

Lees meer

Friso volleybaldames pakken de beker!

80 maanden geleden

Afgelopen weekend speelde het Friso volleybalteam uit Sneek in Zwolle tegen Peelpush uit Meijel. Met drie winnende sets gingen ze er met de beker vandoor. Een prachtige overwinning!

Lees meer

Raadhuisplein Drachten komt tot leven!

80 maanden geleden

Er wordt hard gewerkt op het Raadhuisplein in Drachten. Momenteel worden door de bouwcombinatie Koopmans Bouwgroep en Friso Bouwgroep de laatste puntjes op de "i" gezet. Het project komt echt tot leven dankzij de winkels en woningen die klaar zijn en de openbare ruimte die steeds meer vorm gaat krijgen. Ondertussen is ook gestart met de tweede en laatste fase. De komende maanden staan dus in het teken van opleveringen, afbouw en de opening van de eerste winkels en niet te vergeten de nieuwe parkeergarage.

Lees meer

Friso Bouwgroep realiseert Medisch Centrum Balk

80 maanden geleden

In opdracht van Medisch Centrum Balk gaat Friso Bouwgroep binnenkort van start met de uitbreiding van de huisartsenpraktijk in Balk.

Lees meer

Filmpje plaatsen hangsteiger Brandaris Terschelling

80 maanden geleden

In december 2013 is Friso Bouwgroep in opdracht van Rijkswaterstaat gestart met de grootschalige renovatie van de welbekende vuurtoren "De Brandaris" op Terschelling. Een bijzonder project waar een specifieke aanpak vereist is en spannende werkzaamheden op de planning staan.

Lees meer

Kom 15 februari naar het Woonoffensief!

80 maanden geleden

Om de woningmarkt in Fryslân een flink boost te geven wordt op zaterdag 15 februari a.s. het Woonoffensief georganiseerd. Het Woonoffesnief is een samenwerking tussen de Provincie Fryslân, Friese Gemeenten, makelaars, de bouwsector, woningcorporaties en financiele instellingen. Tijdens het Woonoffensief op zaterdag 15 februari worden ruim 3000 koopwoningen in de schijnwerpers gezet waaronder ook die van Frisoplan, planontwikkeling en onderdeel van Friso Bouwgroep.

Lees meer

Openingsmaand nieuw Hedon Zwolle van start

80 maanden geleden

Jarenlang werd er al over gepraat en nu is het dan eindelijk zo ver. Hedon opent vandaag de deuren van een nieuw poppodium. De verbouw is gerealiseerd door Friso Bouwgroep.

Lees meer