• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Nieuwe Friso Nijs is verschenen

88 maanden geleden
Het nieuwe Friso Nijs is uit! Heeft u geen exemplaar ontvangen? Bekijk hem dan online.
Lees meer

7-jarige met Burgemeester in hoge kraan op Raadhuisplein in Drachten

89 maanden geleden
De brief van de 7-jarige Hinke Woudstra uit Drachten aan de burgemeester van de gemeente Smallingerland was een schot in de roos. Haar wens om in de hoge kraan op het Raadhuisplein te mogen, werd door burgemeester Van Bekkum spontaan ingewilligd.
Lees meer

Eerste paal Taconishof Heerenveen

89 maanden geleden
Maandag 19 november 2012 ging de eerste heipaal de grond in op de locatie van de wijkvernieuwing in Heerenveen. In opdracht van Accolade gaat Friso Bouwgroep 59 wonignen vernieuwen.
Lees meer

Friso Bouwgroep Vestzaktheater feestelijk onthuld

90 maanden geleden

Na een aantal maanden hard werken aan het nieuwe Theater De Meenthe in Steenwijk, was het afgelopen woensdagavond eindelijk zover! Het vernieuwde theater waaronder het nieuwe Vestzaktheater waaraan de naam Friso Bouwgroep verbonden is werd op een feestelijke wijze onthuld.

Lees meer

Koningin Beatrix opent Cultuur Kwartier Sneek

90 maanden geleden
Donderdag 1 november 2012 zal Sneek in het teken staan van het bezoek van Hare Majesteit de Koningin aan het vernieuwde Cultuur Kwartier in Sneek. Het Cultuur Kwartier Sneek bestaat uit het Kunstencentrum Atrium, het Poppodium Bolwerk en het nieuwe Theater.
Lees meer

Open dag Centrumplan Leens groot succes.

90 maanden geleden
In Leens in de provincie Groningen is Friso Bouwgroep druk bezig met de bouw van fase 1 van het centrumplan De Marren. Onlangs werd er voor belangstellenden een open dag georganiseerd waarbij de bezoekers een rondleiding kregen door het nieuwe gebouw.
Lees meer

Friso Feest in theater De Meenthe te Steenwijk

90 maanden geleden
Onder het mom van de oplevering van het vernieuwde theater De Meenthe in Steenwijk nodigt Friso Bouwgroep haar relaties uit voor de Musical “De Jantjes”.
Lees meer

Verdienen aan slimmer renoveren

90 maanden geleden
Een goed geïsoleerde woning is belangrijk; energiekosten dalen en het woongenot wordt groter. WoonFriesland verricht daarom samen met Friso Bouwgroep de komende weken groot onderhoud aan 32 woningen in Gytjerk, Drachten, Garyp en Tytjerk. Dit gezamenlijke projectvan 32 woningen wordt het Energieproject Oost genoemd
Lees meer

School Rietwierde Groningen feestelijk geopend

90 maanden geleden
Op vrijdag 19 oktober j.l. is de School Rietwierde in Groningen officieel geopend door de wethouder van onderwijs, mevrouw Elly Pastoor.
Lees meer

OBS De Poolster Nieuw-Roden officieel geopend

90 maanden geleden
Dinsdag 16 oktober j.l. opende OBS De Poolster, gerealiseerd door Friso Bouwgroep, officieel haar deuren.
Lees meer