• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Omnimed kaakchirurgie Grou geopend

91 maanden geleden
Vrijdag 12 oktober j.l. opende Omnimed Kaakchirurgie & Implantologie gerealiseerd door Friso Bouwgroep haar deuren in Grou.
Lees meer

Centraal Justitieel Incasso Bureau Leeuwarden geopend

91 maanden geleden
Het nieuwe onderkomen voor het Centraal Justitieel Incasso Bureau is vrijdag 12 oktober j.l. officieel geopend.
Lees meer

Vierdaags festival voor Nieuw Zaailand

91 maanden geleden
Donderdag 27, 28 en 29 wordt het Nieuw Zaailand officieel in gebruik genomen. Ter gelegenheid van het nieuwe plein met parkeergarage, winkels, appartementen en het nieuwe Fries Museum wordt de opening uitgebreid gevierd met een reeks aan leuke activiteiten.
Lees meer

Opening ROC Sneek

91 maanden geleden
Op 5 oktober 2012 wordt de nieuwbouw van het ROC in Sneek officieel geopend.
Lees meer

Zorplein Lemmer officieel geopend

91 maanden geleden
Op vrijdag 14 september j.l. opende het nieuwe Zorgplein in Lemmer officieel haar deuren. De verbouw van het voormalige Rabobank gebouw werd door Friso Bouwgroep gerealiseerd.
Lees meer

Hoogste punt voor Theater De Meenthe

92 maanden geleden
Op woensdag 5 september 2012 bereikte de verbouwing van Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk het hoogste punt. Hier werd samen met Aannemingsmaatschappij Friso, het bestuur van Stichting De Meenthe en wethouder Peter van der Terp aandacht aan besteed. Met het bereiken van deze nieuwe mijlpaal loopt de verbouw van De Meenthe tot regionaal theater- en cultuurcentrum op schema.
Lees meer

Nieuwsbericht voor omwonenden nieuwbouw rsg Wiringherlant

92 maanden geleden

Hinderlijk geluid als gevolg van aggregaat

Afgelopen maandag is op de nieuwbouwlocatie van rsg Wiringherlant aan de Dokter Tamsmalaan te Wieringerwerf een start gemaakt met de grondboringen ten behoeve van de warmtepompen. In de nieuwe school worden straks warmtepompen geplaatst om de school te voorzien van verwarming en koeling.

Lees meer

Friso participeert in Centrumplan Drachten

92 maanden geleden
Vlak na de bouwvak is Friso Bouwgroep gestart, in combinatie met Koopmans Bouwgroep B.V., met de werkzaamheden voor de nieuwbouw van het Centrumplan in Drachten.
Lees meer

Spectaculaire takelklus voor Friso

92 maanden geleden
Onlangs werd er op een spectaculaire manier een hijskraan van 220 ton over de gebouwen van het Medisch Centrum getakeld. De operatie was nodig voor de uitbreiding van het MCL waar Friso Bouwgroep bezig is met de realisatie van het Oncologisch Centrum.
Lees meer

Nieuwste editie Friso Nijs

93 maanden geleden

De nieuwste editie van het Friso Nijs is uit. Hierin vindt u nieuws over een selectie bouwprojecten waaraan Friso bouwgroep meegewerkt heeft en projecten waaraan op dit moment nog gebouwd wordt.

Lees meer