• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Centrum voor de Kunsten te Sneek officieel in gebruik

93 maanden geleden

Het populaire Centrum voor de Kunsten in Sneek gerealiseerd door Friso Bouwgroep, is sinds deze week grotendeels in gebruik genomen. Officieel is nog niet alles verhuisd. Vanaf de oude locatie aan de Looxmastraat wordt ruimte voor ruimte overgeplaatst naar de nieuwbouw aan het Oud Kerkhof in Sneek.

Lees meer

Officiële opening Veenema te Sneek

94 maanden geleden

4 april 2012 opent Veenema tankvoorziening en watersportwinkel in Sneek haar deuren. Eind november 2010 startte de bouw van het nieuwe kantoor aan de Houkesloot. Het pand, wat tegenover het hoofdkantoor van Friso ligt, is inmiddels af en klaar voor de officiële opening.

Lees meer

Trots op 3000e deelnemer schoolschaatsen in Thialf

94 maanden geleden

Onlangs werd de 3000e deelnemer van het schoolschaatsen in Thialf in het zonnetje gezet. Nog steeds is het schoolschaatsen een succes onder basisschoolkinderen. De partners van het schoolschaatsen waaronder Friso Bouwgroep zijn daarom ook apetrots op dit heugelijke feit.

Lees meer

Friso Bouwgroep geselecteerd voor Kloppend Hart

94 maanden geleden
Afgelopen donderdag 23 februari werden de initiaftiefnemers voor het "Kloppend Hart" te Leeuwarden bekend gemaakt. Het "Kloppend Hart" is de verzamelnaam voor de hertontwikkelingsplannen in Leeuwarden. In totaal bestaan de plannen uit 3 locaties in de binnenstad van Leeuwarden. Friso is geselecteerd voor Doeleplein.
Lees meer

Hoogste punt Waterman te Sneek een feit

94 maanden geleden

Donderdagochtend 23 februari werd het hoogste punt van het nieuwbouwproject Waterman te Sneek op een toepasselijke wijze gevierd. Samen met de wethouder van Sneek Gea Akkerman hakten Directeur Lugies van Zorggroep Plantein en Jerica Hartholt van Accolade letterlijk het ijs doormidden!

Lees meer

Ideeën worden werkelijkheid bij Sneker Woonboulevard

95 maanden geleden
Na een lange voorbereiding en bouwtraject is de Woonboulevard te Sneek nu echt een feit. 17 woonwinkels waarvan 13 nieuwe en 4 compleet vernieuwde winkels vormen samen het wooncentrum van Sneek.
Lees meer

Wethouder Gemeente Groningen positief over school Reitdiep

95 maanden geleden

Wethouder Elly Pastoor van de gemeente Groningen is erg positief over nieuwe school Reitdiep te Groningen.

Lees meer

Bouwprojecten Dag van de Bouw 2012 bekend!

95 maanden geleden

2 juni aanstaande zal voor de zevende keer de Dag van de Bouw georganiseerd worden. In heel Nederland stellen leden van Bouwend Nederland, waaronder Friso, hun mooiste en meest bijzondere bouwprojecten open voor publiek. Dit jaar zal door Friso het Cultureel Kwartier te Sneek centraal gesteld worden.

Lees meer

Nieuwbouwproject Lekkum komt tot leven!

95 maanden geleden

Wat is er nu mooier om als koper voor een nieuwbouwwoning de nog te bouwen woning tot leven te brengen! Samen met de Leeuwarder multimediastudio Gameship maakt Friso Bouwgroep het mogelijk om het nieuwbouwproject te Lekkum tot leven te brengen!

Lees meer

INFODAG Zaterdag 28 januari a.s.: Wonen op toplocaties in Sneek

95 maanden geleden

Geinteresseerd, op zoek of nieuwsgiering naar de mogelijkheden om te wonen op een toplocatie in Sneek? Kom dan naar de infodag op zaterdag 28 januari a.s. van 11:00 – 14:00 uur in Hotel Van der Valk te Sneek.

 

Lees meer