• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

INFODAG Zaterdag 28 januari a.s.: Wonen op toplocaties in Sneek

94 maanden geleden

Geinteresseerd, op zoek of nieuwsgiering naar de mogelijkheden om te wonen op een toplocatie in Sneek? Kom dan naar de infodag op zaterdag 28 januari a.s. van 11:00 – 14:00 uur in Hotel Van der Valk te Sneek.

 

Lees meer

Eerste paal rsg Wiringherlant

94 maanden geleden

Dinsdag 24 januari was het eindelijk zover! De eerste paal voor de nieuwbouw van rsg Wiringherlant te Wieringerwerf werd geslagen. Jarenlang is er gesproken over een nieuwe school voor Wiringherlant. Diverse nieuwbouwplannen hebben in deze jaren de revue gepasseerd. Hierdoor ontstond bij veel mensen het gevoel van “eerst zien, dan geloven”. Dat de eerste paal geslagen is, bevestigt dat de school er nu toch echt komt!

Lees meer

1e steenlegging Mr. de Vriesschool Nieuw-Roden

94 maanden geleden

1e steenlegging Mr. de Vriesschool te Nieuw-Roden

Aan de Zevenhuisterweg is op 17 januari 2012 de (symbolische) 1e steenlegging op feestelijke wijze voltrokken van de nieuwe Mr. de Vriesschool.

Lees meer

Start bouw 13 woningen Hikkemieden Wirdum

94 maanden geleden

In opdracht van Bouwconsortium Noord is Frisoplan begonnen met de bouw van dertien woningen te Wirdum. De woningen worden gebouwd op uitbreidingslocatie De Hikkemieden aan de rand van het dorp.

Lees meer

Bouw Karwei bouwmarkt Groningen los

94 maanden geleden

Afgelopen woensdag, 11 januari 2012 werd de nieuwbouw van de Karwei in Groningen een feit. Aan de Osloweg, naast de door Friso gerealiseerde Gamma, zal de bouwmarkt zich vestigen.  

Lees meer

Verbouw gemeentehuis Opsterland begin 2012 van start

95 maanden geleden

Aan de Hoofdstraat te Beetsterzwaag gaat Friso begin 2012 van start met de verbouw en uitbreiding van het gemeentehuis van gemeente Opsterland.

Lees meer

Herontwikkeling AZC Luttelgeest officieel van start

95 maanden geleden

Na een periode van voorbereiding door het COA, gemeente Noordoostpolder en bouwcombinatie (COA)litie, is er onlangs een start gemaakt met de nieuwbouw van het AZC in Luttelgeest.

Lees meer

Eerste zaak woonboulevard Sneek geopend

95 maanden geleden

De eerste zaak in de nieuwe woonboulevard te Sneek gerealiseerd door Friso, bijt deze week de spits af.  Het miljoencomplex kent een lang voorbereidingstraject maar zal medio volgend jaar officieel geopend worden.

Lees meer

Nieuwe vestiging in Eibergen geopend

96 maanden geleden

De nieuwe vestiging van aannemer Friso Oost aan de Borculoseweg in Eibergen is geopend.

Lees meer

Friso Oost in Eibergen opent deuren

96 maanden geleden

Op 24 november 2011 wordt de nieuwe vestiging van Friso Bouwgroep geopend in Eibergen. Bij de opening zullen een aantal prominente gasten een bijdrage leveren.

Lees meer