• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Top instituut Eriba Groningen in beeld

93 maanden geleden

In het blad Bouwen in het Noorden kwam top instituut Eriba te Groningen onlangs uitgebreid aan bod. Het instituut voor verouderingsprocessen bij de mens, is te herkennen aan de bijzondere gevelsystemen en het duurzame en slimme bouw- en installatieconcept.

Lees meer

Nieuwe allure voor Provinciehuis Fryslân

93 maanden geleden

In het blad Bouwwereld stond onlangs een uitgebreid artikel over het vernieuwde Provinciehuis Fryslân in Leeuwarden. In een mooi overzicht is te lezen hoe het Provinciehuis nieuwe allure kreeg en transformeerde tot een historisch stedelijk geheel.

Lees meer

CJIB eyecatcher van Leeuwarden

93 maanden geleden

De ontwikkelde glasoplossingen geven het nieuwe CJIB kantoor in Leeuwarden een bijzondere uitstraling. In het blad "Glas in Beeld" kwam het project onlangs tot uiting in een uitgebreid artikel.

Lees meer

Ruim 1450 bezoekers tijdens Dag van de Bouw

93 maanden geleden
In het kader van de landelijke Dag van de Bouw organiseerde Friso Bouwgroep in samenwerking met Cultuur Kwartier Sneek zaterdag 2 juni de openstelling van het nieuwe Theater Sneek en het Kunstencentrum Atrium. Ruim 1450 bezoekers kwamen een kijkje nemen achter de schermen op beide locaties.
Lees meer

Fries Proviciehuis Leeuwarden officieel geopend!

93 maanden geleden

Koningin Beatrix heeft 22 mei j.l. het vernieuwde Friese Provinciehuis in Leeuwarder officieel geopend. Bij aankomst zong een groot koor samen met zanger Syb van der Ploeg de Koningin toe. Vervolgens sprak prof. dr. C. N. Teulings (directeur van het CPB) de eerste Rede van Fryslân uit. Na het programma in de Statenzaal kreeg de Koningin een rondleiding door het gebouw en verrichte ze de officiele opening.

Lees meer

Taart voor Provincie Fryslân

93 maanden geleden

De bouwbedrijven die het provinciehuis in Leeuwarden hebben gebouwd, hebben de medewerkers op het Provinsjehûs getrakteerd op taart.

Lees meer

Bouwen aan zorg in Lemmer

93 maanden geleden
Aannemingsmaatschapij Friso is onlangs gestart met de bouw van een nieuwbouwcomplex aan de Chr. de Vriesstraat in Lemmer. 10 mei a.s. wordt de start van de bouw officieel gevierd.
Lees meer

Bouw Theater De Meenthe te Steenwijk officieel van start

94 maanden geleden

Dinsdag 1 mei j.l. was het zover, de verbouw van het Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk ging officieel van start. Op een officiële manier werd dit heugelijke feit gevierd.

Lees meer

Hoogste punt op recreatiepark Tusken de Marren

94 maanden geleden
Dankzij de inzet van Friso Bouwgroep is het hoogste punt bereikt van de twee modelwoningen op het recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum. De twee luxe vakantieverblijven zullen na verwachting half mei gereed zijn.
Lees meer

Centrum voor de Kunsten te Sneek officieel in gebruik

95 maanden geleden

Het populaire Centrum voor de Kunsten in Sneek gerealiseerd door Friso Bouwgroep, is sinds deze week grotendeels in gebruik genomen. Officieel is nog niet alles verhuisd. Vanaf de oude locatie aan de Looxmastraat wordt ruimte voor ruimte overgeplaatst naar de nieuwbouw aan het Oud Kerkhof in Sneek.

Lees meer