• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Succesvolle start van de verkoop!

84 maanden geleden

Afgelopen zaterdag (2 november j.l.) startte de verkoop van 5 vrijstaande en 20 2^1 kap woningen in de populaire wijk, De Lindewijk in Wolvega. Vanaf 11.00 uur werden belangstellenden met koffie ontvangen in het Van der Valk hotel nabij de nieuw te ontwikkelen wijk.

Lees meer

Eerste fase Raadhuisplein bijna afgerond

84 maanden geleden

De realisatie van het vernieuwde Raadhuisplein in Drachten nadert de voltooiing van de eerste fase. Als eerste wordt de ondergrondse parkeerkelder opgeleverd en begin november verdwijnen de grote bouwkranen uit de skyline van Drachten.

Lees meer

Energie voor 1150 huishoudens

84 maanden geleden

Op het terrein van Friso Bouwgroep aan de Newtonweg 2 in Leeuwarden worden in het voorjaar van 2014 twee nieuwe windmolens gerealiseerd voor de opwekking van energie voor 1150 huishoudens.

Lees meer

Renovatie Brandaris gegund aan Friso Bouwgroep

84 maanden geleden

In opdracht van Rijkswaterstaat start Friso Bouwgroep in december met de renovatie van de wel bekende vuurtoren “De Brandaris” op Terschelling. De renovatiewerkzaamheden aan de vuurtoren zijn erop gericht om de huisvesting van de verkeersleiders te moderniseren.

Lees meer

Verkoop tweede project Land van Luna van start

84 maanden geleden

Onlangs ging de verkoop van 26 driekamerwoningen van het type Harmonie in het Land van Luna in Heerhugowaard van start! De rug-aan-rug woningen worden aan de Weegbree in Heerhugowaard door Friso Bouwgroep gerealiseerd.

Lees meer

Bouwprovincie Friesland op de kaart!

84 maanden geleden

Zaterdag 12 oktober wordt Friesland als bouwvakkerprovincie op de kaart gezet! Onder muzikale begeleiding van Piter Wilkens timmeren leerling-bouwvakkers letterlijk aan de weg. Zij presenteren hun vakbekwaamheid op twee rondrijdende vrachtwagens (waaronder één van Friso Bouwgroep) in een glazen en een open container.

Lees meer

Bouw Helix Wageningen is los!

84 maanden geleden

De bouwketen zijn geplaatst en de eerste palen zijn geboord! De bouw van Helix op het braakliggende terrein op de Wageningen Campus is van start. Friso realiseert hier samen met Lammerink Installaties in opdracht van Wageningen University & Research Centre het nieuwe onderzoeksgebouw en laboratorium voor de Agrotechnology & Food Sciences Group (AFSG).

Lees meer

Raadhuisplein Drachten wil je meemaken!

84 maanden geleden

Op donderdag 24 oktober aanstaande staat de laatste bouwwandeling op het Raadhuisplein in Drachten voor dit jaar gepland. En dat wilt u toch meemaken? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Dus heeft u belangstelling meld u dan snel aan via info@raadhuispleindrachten.nl, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Lees meer

Hoogste punt voor Brede School op Terschelling

85 maanden geleden

Onder toeziend oog van 160 ‘bouwvakkertjes met bouwhelm’, ouders en gebruikers van de Brede school op Terschelling plaatste wethouder De Jong woensdag 2 oktober j.l. het laatste gedeelte van de verdiepingsvloer van de nieuwe school. Met behulp van een kraan werd de betonplaat precies op z’n plek gelegd.

Lees meer

Bouwen in sneltreinvaart te Heerhugowaard

85 maanden geleden

In opdracht van Ontwikkelings- en Exploitatiemaatschappij Hallokatie’s ll CV te Alkmaar is Friso Bouwgroep onlangs gestart met de bouw van 14 woningen aan de Tijm in het zogenoemde Land van Luna te Heerhugowaard Zuid. De rug-aan-rug-woningen zullen in sneltreinvaart worden gerealiseerd. Vrijdag 27 september j.l. zijn de eerste palen de grond in geheid, binnen circa 4 maanden worden de woningen opgeleverd. Een uniek concept waarbij duurzaam en luchtdichtbouwen centraal staat.

Lees meer