• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

CJIB eyecatcher van Leeuwarden

95 maanden geleden

De ontwikkelde glasoplossingen geven het nieuwe CJIB kantoor in Leeuwarden een bijzondere uitstraling. In het blad "Glas in Beeld" kwam het project onlangs tot uiting in een uitgebreid artikel.

Lees meer

Ruim 1450 bezoekers tijdens Dag van de Bouw

95 maanden geleden
In het kader van de landelijke Dag van de Bouw organiseerde Friso Bouwgroep in samenwerking met Cultuur Kwartier Sneek zaterdag 2 juni de openstelling van het nieuwe Theater Sneek en het Kunstencentrum Atrium. Ruim 1450 bezoekers kwamen een kijkje nemen achter de schermen op beide locaties.
Lees meer

Fries Proviciehuis Leeuwarden officieel geopend!

95 maanden geleden

Koningin Beatrix heeft 22 mei j.l. het vernieuwde Friese Provinciehuis in Leeuwarder officieel geopend. Bij aankomst zong een groot koor samen met zanger Syb van der Ploeg de Koningin toe. Vervolgens sprak prof. dr. C. N. Teulings (directeur van het CPB) de eerste Rede van Fryslân uit. Na het programma in de Statenzaal kreeg de Koningin een rondleiding door het gebouw en verrichte ze de officiele opening.

Lees meer

Taart voor Provincie Fryslân

95 maanden geleden

De bouwbedrijven die het provinciehuis in Leeuwarden hebben gebouwd, hebben de medewerkers op het Provinsjehûs getrakteerd op taart.

Lees meer

Bouwen aan zorg in Lemmer

96 maanden geleden
Aannemingsmaatschapij Friso is onlangs gestart met de bouw van een nieuwbouwcomplex aan de Chr. de Vriesstraat in Lemmer. 10 mei a.s. wordt de start van de bouw officieel gevierd.
Lees meer

Bouw Theater De Meenthe te Steenwijk officieel van start

96 maanden geleden

Dinsdag 1 mei j.l. was het zover, de verbouw van het Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk ging officieel van start. Op een officiële manier werd dit heugelijke feit gevierd.

Lees meer

Hoogste punt op recreatiepark Tusken de Marren

96 maanden geleden
Dankzij de inzet van Friso Bouwgroep is het hoogste punt bereikt van de twee modelwoningen op het recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum. De twee luxe vakantieverblijven zullen na verwachting half mei gereed zijn.
Lees meer

Centrum voor de Kunsten te Sneek officieel in gebruik

97 maanden geleden

Het populaire Centrum voor de Kunsten in Sneek gerealiseerd door Friso Bouwgroep, is sinds deze week grotendeels in gebruik genomen. Officieel is nog niet alles verhuisd. Vanaf de oude locatie aan de Looxmastraat wordt ruimte voor ruimte overgeplaatst naar de nieuwbouw aan het Oud Kerkhof in Sneek.

Lees meer

Officiële opening Veenema te Sneek

97 maanden geleden

4 april 2012 opent Veenema tankvoorziening en watersportwinkel in Sneek haar deuren. Eind november 2010 startte de bouw van het nieuwe kantoor aan de Houkesloot. Het pand, wat tegenover het hoofdkantoor van Friso ligt, is inmiddels af en klaar voor de officiële opening.

Lees meer

Trots op 3000e deelnemer schoolschaatsen in Thialf

98 maanden geleden

Onlangs werd de 3000e deelnemer van het schoolschaatsen in Thialf in het zonnetje gezet. Nog steeds is het schoolschaatsen een succes onder basisschoolkinderen. De partners van het schoolschaatsen waaronder Friso Bouwgroep zijn daarom ook apetrots op dit heugelijke feit.

Lees meer