• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Nieuwbouw waterwoningen Drachten van start

85 maanden geleden

Op donderdag 12 september startte Bouwcombinatie Koopmans-Friso officieel met de bouw van 21 waterwoningen aan de Hooiweg. Wethouder Nieske Ketelaar en Margriet Ausma van Accolade verrichtten de officiële handeling.

Lees meer

Koningin Máxima opent ús Fries Museum

85 maanden geleden

Het was de eerste keer voor Koningin Máxima en ook nog eens een museum welke door de Bouwcombinatie Leeuwarden Centrum vof (een samenwerkingsverband tussen Friso Bouwgroep, BAM Utiliteitsbouw en Koopmans Bouwgroep) is gebouwd. Onlangs was het dan eindelijk zover, "ús" (Fries voor "ons") nieuwe Fries Museum in Leeuwarden werd geopend.

Lees meer

Woningverbetering 112 appartementen Bolsward OPGELEVERD!

86 maanden geleden

Donderdag 29 augustus is de woningverbetering van de Marwert-, Lonjé-, De Klaver en de Keppensflat officieel opgeleverd aan Elkien.

Lees meer

Friso realiseert herontwikkeling Statemapand (V&D) Leeuwarden

86 maanden geleden

In de Oude Lombardsteeg in Leeuwarden realiseert Friso Bouwgroep de herontwikkeling van het hoekpand aan het Ruiterskwartier.

Lees meer

We schuiven opnieuw onder het spoor!

86 maanden geleden

In het weekend van 23, 24 en 25 augustus schuift bouwcombinatie Grutte Fier, bestaande uit J.J. de Vries, Mobilis TBI, Oosterhof Holman en Van Gelder, opnieuw drie onderdoorgangen in het spoor t.b.v. het project Haak om Leeuwarden.

Lees meer

Friso neemt deel aan maatschappelijk zorgproject

86 maanden geleden

Friso bouwgroep neemt deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Antonius Ziekenhuis.

Lees meer

Bijzondere nieuwbouw woningen Land van Luna Heerhugowaard

86 maanden geleden

In opdracht van Ontwikkelings- en Exploitatiemaatschappij Hallokatie’s ll CV te Alkmaar start Friso binnenkort met de bouw van 14 woningen aan de Tijm in het zogenoemde Land van Luna te Heerhugowaard Zuid

Lees meer

Friso bouwt onderzoeksgebouw en laboratoria Wageningen

86 maanden geleden

In opdracht van Wageningen University & Research Centre realiseert Friso in samenwerking met Lammerink Installaties de bouw van het nieuwe onderzoeksgebouw en laboratorium voor de Agrotechnology & Food Sciences Group (AFSG).

Lees meer

Hedon Zwolle bereikt hoogste punt

87 maanden geleden

ZWOLLE

Met het plaatsen van een zogenaamde ' vakwerkspant' bereikte de verbouwing van poppodium Hedon 17-07 j.l. het hoogste punt. De ijzeren constructie is de eerste van in totaal twee die samen de dakconstructie boven de nieuwe grote zaal van het poppodium moet dragen.

Lees meer

Bouw spoedplein officieel van start

87 maanden geleden

Dokterswacht Friesland en Ziekenhuis Tjongerschans hebben vandaag de eerste bouwhandeling verricht voor de realisatie van het nieuwe Spoedplein Heerenveen. Mw. W. Hutter (huisarts) en dhr. C. Rupert (chirurg) groeven met een bouwkraan grond uit het bouwterrein.

Lees meer