• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Heropening Mfc It Heechhûs te Heeg

103 maanden geleden

Multifunctioneel centrum It Heechhûs Heeg heropend voor publiek.

In watersportdorp Heeg is op 24 september 2011 het multifunctionele centrum "It Heechhûs" op feestelijke wijze heropend na een ingrijpende verbouwing.

Lees meer

Pannenbier voor bouwers Fries Museum Leeuwarden

103 maanden geleden

Pannenbier voor bouwers Fries Museum Leeuwarden

Op 20 september 2011 is het hoogste punt (25 meter) gevierd van het nieuwe Fries Museum op het Nieuw Zaailand - Wilhelminaplein te Leeuwarden. Ter gelegenheid hiervan werd door gedeputeerde Jannewietske de Vries (cultuur) van de provincie Fryslân het nieuwe beeldmerk onthuld van het museum.

 

Lees meer

Feestelijke heropening Fries Scheepvaartmuseum Sneek

104 maanden geleden

Feestelijke heropening Fries Scheepvaartmuseum Sneek

Op 16 september 2011 is het vernieuwde Fries Scheepvaartmuseum in Sneek op feestelijke wijze heropend. De eer viel te beurt aan de heer J. Jorritsma, CvdK van de provincie Fryslân, de heer H. Apotheker, burgemeester van de gemeente Sudwest Fryslân en de heer C. Dros, voorzitter van de vereniging Fries Scheepvaartmuseum. 

Lees meer

Friso sponsort kennismakingsweek CAH Dronten

104 maanden geleden

Friso heeft de kennismakingsweek van de eerstejaars studenten van de Christelijke Agrarische school in Dronten gesponsord.

Lees meer

Betaalbaar comfortabel wonen in hartje Drenthe

104 maanden geleden

In Beilen staan een vijftal comfortabele nieuwbouw appartementen te koop. Deze woningen zijn gebouwd door Friso Bouwgroep. Vrijdag 16 en 23 september a.s. wordt open huis gehouden.

Lees meer

Studenten NHL bezoeken Theater Sneek

104 maanden geleden

Op de regenachtige bouwplaats van het Theater in Sneek kregen bouwkunde studenten donderdag 8 september een rondleiding van uitvoerder Dick Endstra en projectleider Pier Zwerver. Zij wisten ondanks dat het regende de studenten enthousiast te krijgen om komend schooljaar het project te betrekken bij het vak "Utiliteit" aan de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden.

Lees meer

Hoogste punt Theater Sneek

104 maanden geleden

Afgelopen woensdag 31 augustus vondt de feestelijke viering plaats voor het hoogste punt op de bouwplaats van Theater Sneek. De staalconstructie van de toneeltoren wordt momenteel door Friso gebouwd. Na de montage van de toneeltoren gaat Friso verder met de staalconstructie van de zaal. Deze zal middels hoge vakwerken over de bestaande kleder heen worden gebouwd.

Lees meer

Verbouw monumentale boerderij te Wirdum

105 maanden geleden
In opdracht van Rijkswaterstaat wordt de monumentale boerderij te Wirdrum door Friso gerestaureerd en verbouwd tot projectbureau voor de uitvoering van het project  "de Haak om Leeuwarden"
Lees meer

Verplaatsen en uitbreiden kantoorvoorziening Leeuwarden

105 maanden geleden

Friso heeft het verplaatsen en uitbreiden van een semi-permanent kantorencomplex, welke door de projectgroep van Provincie Fryslan gebruikt gaat worden bij de aanleg van de haak om Leeuwarden, aangenomen.

Lees meer

Nieuw gebouw voor Meester de Vriesschool Nieuw-Roden

105 maanden geleden

De ruim driehonderd leerlingen van de Meester de Vriesschool in Nieuw-Roden kunnen met ingang van het schooljaar 2012-2013 naar hun nieuwe school.

Lees meer