• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Feestelijke opening de Burcht

104 maanden geleden

Donderdag 16 juni 2011 werd het nieuwe door Friso gerealiseerde gebouw van ZINN, organisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn, locatie De Burcht in Hoogezand feestelijk geopend.

Lees meer

Opening kantoor wegendistrict Groningen – Drenthe

104 maanden geleden

Vrijdag 17 juni jl. vond de opening plaats van het door Friso gerealiseerde RWS Districtie hoofdkantoor in Assen. Vlakbij de afslag A27 Assen-Noord is het nieuwe districtskantoor gerealiseerd voor Rijkswaterstaat Wegendistrict Groningen/Drenthe.

Lees meer

Werkzaamheden verpleeghuis Innersdijk gestart

104 maanden geleden

Woensdag 22 juni jl. vierden Zorggroep Groningen, Coresta en  Woonzorg Nederland de start van de bouwwerkzaamheden aan de Verlaatweg in Ten Boer.

Lees meer

Dag van de Bouw 2011 daverend succes!

105 maanden geleden
De Dag van de Bouw 2011 in Leeuwarden is een daverend succes geworden! Het Provinciehuis van de provincie Fryslân in Leeuwarden heeft 2.225 bezoekers gehad.
Lees meer

Elco Brinkman bezoekt dag van bouw in Leeuwarden

105 maanden geleden

Het provinciehuis in Leeuwarden zal aanstaande zaterdag 28 mei de bouwlocatie openstellen voor bezoekers. Naast de bezoekers zal ook Bouwend Nederland voorzitter Elco Brinkman aanwezig zijn.

Lees meer

Feestelijke opening GAMMA Groningen

106 maanden geleden
Op 3 mei 2011 is de nieuwe GAMMA-bouwmarkt geopend in Groningen. Het door Friso gerealiseerde bedrijfspand opende aan het begin van de avond op feestelijke wijze haar nieuwe onderkomen aan de Euvelgunnerweg 14 in Groningen-Oost.
Lees meer

Dag van de Bouw 28 mei 2011

106 maanden geleden

Op 28 mei a.s. is de bouwplaats van het in aanbouw zijnde Provinciehuis te Leeuwarden geopend voor publiek van 10.00 - 16.00 uur. In het kader van de Dag van de Bouw kunt u een kijkje nemen achter de schermen.

Lees meer

Opening Saturnusstraat Emmeloord

106 maanden geleden
Officiële opening appartementencomplex aan de Saturnusstraat te Emmeloord.
Lees meer

Hoogste punt Willemsstaete Harlingen

106 maanden geleden
In Harlingen is op 20 april 2011 het hoogste punt van de bouw van appartementencomplex Willemsstaete in Harlingen bereikt.
Lees meer

Jeugdige bezoekers op werkbezoek bij kantoor RGD in Leeuwarden

107 maanden geleden
Op 28 maart 2011 was een jeugdig gezelschap op werkbezoek bij de nieuwbouw van het kantoor van de Rijksgebouwendienst in Leeuwarden. De groep bestond uit 16 kinderen uit groep 3 en 3 begeleidsters van basisschool Fûgelsang uit Berltsum.
Lees meer