• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Ondertekening stukken RSG Wiringherlant Wieringerwerf

106 maanden geleden
Op 21 juli 2011 is de officiële opdracht ondertekend voor de realisatie van D&C project RSG Wiringherlant te Wieringerwerf.
Lees meer

Stageweek voor Friese bouwvakdocenten een succes

106 maanden geleden

In de week van 6-10 juni jl. heeft de stageweek voor Friese bouwdocenten plaatsgevonden. Het doel van deze stageweek, het verbinden van het onderwijs met de praktijk, is zeker geslaagd.

Lees meer

J.J. de Vries begeleidt bouw AWZI op Sint Maarten

106 maanden geleden
Voor plaatselijke infratechnisch aannemer Windward Roads begeleid J.J. de Vries vanaf juli 2011 een jaar lang de bouw van een nieuwe afvalwaterzuiveringsinstallatie (AWZI) in Philipsburg op Sint Maarten.
Lees meer

Officiële heropening McDonald's Hoendiep

106 maanden geleden

Dinsdag 5 juli jl. is het McDonald's restaurant Hoendiep Groningen opnieuw geopend na een grondige metamorfose, zowel binnen als buiten.

Lees meer

Bloemhof owinnaar Grote Groninger Gebouwenenquête

106 maanden geleden

Op de warmste dag van mei toog de vakjury naar Groningen om te bepalen welke gebouwen de eerste, tweede en derde prijs verdienen. Na een lange discussie hakte de vakjury de knoop door en benoemde Bloemhof tot winnaar van de Grote Groninger Gebouwenenquête 2011.

Lees meer

Per direct nieuwe opdracht SEH Kinderafdeling, Radiologie Nij Smellinghe

106 maanden geleden

Friso heeft opdracht gekregen voor de bouw van de SEH Kinderafdeling, Radiologie in het ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten. De werkzaamheden zullen per direct van start gaan. De oplevering zal maart 2012 plaatsvinden. 

Lees meer

Friso moderniseert cottages De Huttenheugte in Dalen

106 maanden geleden

Friso heeft opdracht gekregen voor de modernisering van 231 cottages op bungalowpark De Huttenheugte te Dalen. Het werk zal van start gaan in september 2011 en wordt in april 2012 opgeleverd. De opdrachtgever is Center Parcs.

Lees meer

Oldehove opnieuw geopend voor publiek

106 maanden geleden

Woensdag 15 juni 2011 was de Oldehove geopend voor publiek. De ingrijpende verbouwing maakte veel indruk op kinderen van de openbare basisschool Oldenije.

Lees meer

Feestelijke opening de Burcht

106 maanden geleden

Donderdag 16 juni 2011 werd het nieuwe door Friso gerealiseerde gebouw van ZINN, organisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn, locatie De Burcht in Hoogezand feestelijk geopend.

Lees meer

Opening kantoor wegendistrict Groningen – Drenthe

106 maanden geleden

Vrijdag 17 juni jl. vond de opening plaats van het door Friso gerealiseerde RWS Districtie hoofdkantoor in Assen. Vlakbij de afslag A27 Assen-Noord is het nieuwe districtskantoor gerealiseerd voor Rijkswaterstaat Wegendistrict Groningen/Drenthe.

Lees meer