• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Wethouder Gemeente Groningen positief over school Reitdiep

102 maanden geleden

Wethouder Elly Pastoor van de gemeente Groningen is erg positief over nieuwe school Reitdiep te Groningen.

Lees meer

Bouwprojecten Dag van de Bouw 2012 bekend!

102 maanden geleden

2 juni aanstaande zal voor de zevende keer de Dag van de Bouw georganiseerd worden. In heel Nederland stellen leden van Bouwend Nederland, waaronder Friso, hun mooiste en meest bijzondere bouwprojecten open voor publiek. Dit jaar zal door Friso het Cultureel Kwartier te Sneek centraal gesteld worden.

Lees meer

Nieuwbouwproject Lekkum komt tot leven!

102 maanden geleden

Wat is er nu mooier om als koper voor een nieuwbouwwoning de nog te bouwen woning tot leven te brengen! Samen met de Leeuwarder multimediastudio Gameship maakt Friso Bouwgroep het mogelijk om het nieuwbouwproject te Lekkum tot leven te brengen!

Lees meer

INFODAG Zaterdag 28 januari a.s.: Wonen op toplocaties in Sneek

102 maanden geleden

Geinteresseerd, op zoek of nieuwsgiering naar de mogelijkheden om te wonen op een toplocatie in Sneek? Kom dan naar de infodag op zaterdag 28 januari a.s. van 11:00 – 14:00 uur in Hotel Van der Valk te Sneek.

 

Lees meer

Eerste paal rsg Wiringherlant

102 maanden geleden

Dinsdag 24 januari was het eindelijk zover! De eerste paal voor de nieuwbouw van rsg Wiringherlant te Wieringerwerf werd geslagen. Jarenlang is er gesproken over een nieuwe school voor Wiringherlant. Diverse nieuwbouwplannen hebben in deze jaren de revue gepasseerd. Hierdoor ontstond bij veel mensen het gevoel van “eerst zien, dan geloven”. Dat de eerste paal geslagen is, bevestigt dat de school er nu toch echt komt!

Lees meer

1e steenlegging Mr. de Vriesschool Nieuw-Roden

103 maanden geleden

1e steenlegging Mr. de Vriesschool te Nieuw-Roden

Aan de Zevenhuisterweg is op 17 januari 2012 de (symbolische) 1e steenlegging op feestelijke wijze voltrokken van de nieuwe Mr. de Vriesschool.

Lees meer

Start bouw 13 woningen Hikkemieden Wirdum

103 maanden geleden

In opdracht van Bouwconsortium Noord is Frisoplan begonnen met de bouw van dertien woningen te Wirdum. De woningen worden gebouwd op uitbreidingslocatie De Hikkemieden aan de rand van het dorp.

Lees meer

Bouw Karwei bouwmarkt Groningen los

103 maanden geleden

Afgelopen woensdag, 11 januari 2012 werd de nieuwbouw van de Karwei in Groningen een feit. Aan de Osloweg, naast de door Friso gerealiseerde Gamma, zal de bouwmarkt zich vestigen.  

Lees meer

Verbouw gemeentehuis Opsterland begin 2012 van start

104 maanden geleden

Aan de Hoofdstraat te Beetsterzwaag gaat Friso begin 2012 van start met de verbouw en uitbreiding van het gemeentehuis van gemeente Opsterland.

Lees meer

Herontwikkeling AZC Luttelgeest officieel van start

104 maanden geleden

Na een periode van voorbereiding door het COA, gemeente Noordoostpolder en bouwcombinatie (COA)litie, is er onlangs een start gemaakt met de nieuwbouw van het AZC in Luttelgeest.

Lees meer