• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Friso Oost organiseert woonbeurs

104 maanden geleden. 

Op zaterdag 26 november 2011 organiseert Friso Oost de beurs ‘wonen en bouwen in het oosten’. Deze wordt gehouden op het terrein van de nieuwe vestiging aan de Borculoseweg 52 in Eibergen.

 

Advies en inspiratie tijdens de beurs 'wonen en bouwen in het oosten'

Op zaterdag 26 november 2011 organiseert Friso Oost de Woonbeurs 'wonen en bouwen in het oosten'. Deze beurs wordt gehouden op het terrein van de nieuwe vestiging van Friso bouwgroep aan de Borculoseweg 52 in Eibergen.

Deelnemende bedrijven zijn:

Bowisse
Buitenkeukenspecialist voor levensgenieters

Bowisse ontwerpt en maakt en maakt stoere, robuuste en comfortbele overkappingen, buitenkeukens, stoelen en tafels. Kwaliteitsproducten met een vriendelijk design zonder poespas.

Interieuraviseur Coot wonen
Interieur ontwerp & advies – woonaccessoires
Coot wonen geeft u een persoonlijk interieuradvies vastgelegd in met de hand getekende schetsen. Naast advies biedt Coot wonen ook mooie sfeervolle woonaccessoires.

Scharenborg
Interieur & Afbouw
Wilt u advies over keukens, badkamers, haarden of vloeren? Dan bent u bij Scharenborg aan het juiste adres. Wij maken het ontwerp, geven advies en leveren en moteren. Een tevreden klant is ons uitgangspunt!

Henry Betting Architect BNA
Exterieur & Interieur
Het bureau houdt zich bezig met zowel architectuur als interieurarchitectuur. Dat is een bewuste keuze omdat binnen en buiten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

AesyLiften
Oud worden in eigen woning
Marktleider in putloze platformliften
Of het nu gaat om een compacte woonhuislift of een solide lift voor in een ziekenhuis, Aesy Lilften levert het. Liften voor veel verschillende toepassingen, met onbeperkte design- en optiemogelijkheden. Wormgoor

Assurantiën
Kwaliteit & Zekerheid
Gaat u investeren in de verbouw van uw woning? Wij geven graag een financieel (hypotheek)advies. Wij staan voor verantwoordelijke financiële dienstverlening met de nadruk op persoonlijk contact.

K&W Installatietechniek Eibergen
Duurzame installaties en techniek
Geïnteresseerd in een duurzame installatie? Wij leveren de techniek die u nodig heeft om te wonen, te werken of te recreëren. Van het eerste ontwerp tot en met onderhoud en het technisch beheer.

Adviesbureau Groener Bouwen
Advies in duurzaam bouwen
Onanfhankelijk advies op het gebied van na-isoleren van de woning, subsidies en innovaties met betrekking tot duurzaamheid.

De beurs is geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur.