• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Friso Oost in Eibergen opent deuren

103 maanden geleden. 

Op 24 november 2011 wordt de nieuwe vestiging van Friso Bouwgroep geopend in Eibergen. Bij de opening zullen een aantal prominente gasten een bijdrage leveren.

Friso Bouwgroep opent op 24 november 2011 officieel een nieuwe vestiging aan de Borculoseweg 52 in Eibergen.

Aannemer Friso, was al geruime tijd op zoek naar een passend onderkomen in Oost Nederland. Vanuit de nieuwe vestiging wil Friso dicht bij haar opdrachtgevers in de regio als aanspreekpunt fungeren. Bij de officiële opening leveren enkele prominente gasten een bijdrage. Elco Brinkman, voorzitter van Bouwend Nederland, Jan Smit, voorzitter Heracles, Riemer van der Velde, oud-voorzitter sc Heerenveen, burgemeester Hein Bloemen en de voorzitter van Bouwend Nederland Oost, Hans Siep zullen deze middag een bijdrage leveren.

Om Eibergen en omgeving kennis te laten maken met Friso wordt op zaterdag 26 november woonbeurs “wonen en bouwen in het oosten” georganiseerd. Iedereen die bouw- of verbouwplannen heeft kan zich laten adviseren door lokale specialisten op het gebied van wonen en bouwen.

Aannemer Friso Oost in Eibergen is gespecialiseerd in het uitvoeren van renovatie- en onderhoudsklussen; het energiezuinig maken van woningen, het plaatsen van dakkapellen en uitbouwen, maar zeker ook voor grootschalige nieuw- en verbouwprojecten zoals Friesland Campina in Borculo en Hammam het Oosten in Hengelo.