• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Friso Oost organiseert woonbeurs

106 maanden geleden

Op zaterdag 26 november 2011 organiseert Friso Oost de beurs ‘wonen en bouwen in het oosten’. Deze wordt gehouden op het terrein van de nieuwe vestiging aan de Borculoseweg 52 in Eibergen.

 

Lees meer

Gerenoveerde gevels Centrum van de Kunsten Sneek

106 maanden geleden

De fraai gerenoveerde gevels van de voormalige lagere schoolgebouwen van de Jan van Nassauschool en de Rehoboth in Sneek komen weer tevoorschijn.  Zoals bekend onderdeel van het nieuwe Centrum voor de Kunsten te Sneek.

Lees meer

School Reitdiep topgenomineerde mooiste houtproject 2011

107 maanden geleden

School Reitdiep Groningen genomineerd voor mooiste houtproject 2011

Lees meer

Heropening Mfc It Heechhûs te Heeg

107 maanden geleden

Multifunctioneel centrum It Heechhûs Heeg heropend voor publiek.

In watersportdorp Heeg is op 24 september 2011 het multifunctionele centrum "It Heechhûs" op feestelijke wijze heropend na een ingrijpende verbouwing.

Lees meer

Pannenbier voor bouwers Fries Museum Leeuwarden

108 maanden geleden

Pannenbier voor bouwers Fries Museum Leeuwarden

Op 20 september 2011 is het hoogste punt (25 meter) gevierd van het nieuwe Fries Museum op het Nieuw Zaailand - Wilhelminaplein te Leeuwarden. Ter gelegenheid hiervan werd door gedeputeerde Jannewietske de Vries (cultuur) van de provincie Fryslân het nieuwe beeldmerk onthuld van het museum.

 

Lees meer

Feestelijke heropening Fries Scheepvaartmuseum Sneek

108 maanden geleden

Feestelijke heropening Fries Scheepvaartmuseum Sneek

Op 16 september 2011 is het vernieuwde Fries Scheepvaartmuseum in Sneek op feestelijke wijze heropend. De eer viel te beurt aan de heer J. Jorritsma, CvdK van de provincie Fryslân, de heer H. Apotheker, burgemeester van de gemeente Sudwest Fryslân en de heer C. Dros, voorzitter van de vereniging Fries Scheepvaartmuseum. 

Lees meer

Friso sponsort kennismakingsweek CAH Dronten

108 maanden geleden

Friso heeft de kennismakingsweek van de eerstejaars studenten van de Christelijke Agrarische school in Dronten gesponsord.

Lees meer

Betaalbaar comfortabel wonen in hartje Drenthe

108 maanden geleden

In Beilen staan een vijftal comfortabele nieuwbouw appartementen te koop. Deze woningen zijn gebouwd door Friso Bouwgroep. Vrijdag 16 en 23 september a.s. wordt open huis gehouden.

Lees meer

Studenten NHL bezoeken Theater Sneek

108 maanden geleden

Op de regenachtige bouwplaats van het Theater in Sneek kregen bouwkunde studenten donderdag 8 september een rondleiding van uitvoerder Dick Endstra en projectleider Pier Zwerver. Zij wisten ondanks dat het regende de studenten enthousiast te krijgen om komend schooljaar het project te betrekken bij het vak "Utiliteit" aan de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden.

Lees meer

Hoogste punt Theater Sneek

108 maanden geleden

Afgelopen woensdag 31 augustus vondt de feestelijke viering plaats voor het hoogste punt op de bouwplaats van Theater Sneek. De staalconstructie van de toneeltoren wordt momenteel door Friso gebouwd. Na de montage van de toneeltoren gaat Friso verder met de staalconstructie van de zaal. Deze zal middels hoge vakwerken over de bestaande kleder heen worden gebouwd.

Lees meer