• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Bouw Karwei bouwmarkt Groningen los

98 maanden geleden. 

Afgelopen woensdag, 11 januari 2012 werd de nieuwbouw van de Karwei in Groningen een feit. Aan de Osloweg, naast de door Friso gerealiseerde Gamma, zal de bouwmarkt zich vestigen.  

Friso Bouwgroep heeft opdracht gekregen voor het realiseren van de bouwmarkt Karwei aan de Osloweg in Groningen. Het gaat om de herlocatie van de bestaande bouwmarkt aan de Ulgersmaweg. De Osloweg in Groningen bleek sinds de gedeeltelijke afsluiting van de Ulgersmaweg de meest geschikte locatie voor Karwei.

Woensdagmiddag 11 januari 2012 werd de eerste paal geslagen. De nieuwe locatie op Driebond heeft voor Karwei meerdere voordelen: ten eerste is de Osloweg beter te bereiken en ten tweede krijgt de Karwei een aantal aantrekkelijke buren. Naast de reeds geopende Gamma, die ook door Friso is gerealiseerd, is er nog ruimte voor twee andere partijen.

De nieuwe bouwmarkt wordt medio juni geopend en levert arbeidsplaatsen op. Er is plaats voor zowel fulltimers als parttimers. De huidige bouwmarkt aan de Ulgersmaweg zal tot en met juni 2012 geopend blijven.