• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Verbouw monumentale boerderij te Wirdum

109 maanden geleden
In opdracht van Rijkswaterstaat wordt de monumentale boerderij te Wirdrum door Friso gerestaureerd en verbouwd tot projectbureau voor de uitvoering van het project  "de Haak om Leeuwarden"
Lees meer

Verplaatsen en uitbreiden kantoorvoorziening Leeuwarden

109 maanden geleden

Friso heeft het verplaatsen en uitbreiden van een semi-permanent kantorencomplex, welke door de projectgroep van Provincie Fryslan gebruikt gaat worden bij de aanleg van de haak om Leeuwarden, aangenomen.

Lees meer

Nieuw gebouw voor Meester de Vriesschool Nieuw-Roden

109 maanden geleden

De ruim driehonderd leerlingen van de Meester de Vriesschool in Nieuw-Roden kunnen met ingang van het schooljaar 2012-2013 naar hun nieuwe school.

Lees meer

Ondertekening stukken RSG Wiringherlant Wieringerwerf

110 maanden geleden
Op 21 juli 2011 is de officiële opdracht ondertekend voor de realisatie van D&C project RSG Wiringherlant te Wieringerwerf.
Lees meer

Stageweek voor Friese bouwvakdocenten een succes

110 maanden geleden

In de week van 6-10 juni jl. heeft de stageweek voor Friese bouwdocenten plaatsgevonden. Het doel van deze stageweek, het verbinden van het onderwijs met de praktijk, is zeker geslaagd.

Lees meer

J.J. de Vries begeleidt bouw AWZI op Sint Maarten

110 maanden geleden
Voor plaatselijke infratechnisch aannemer Windward Roads begeleid J.J. de Vries vanaf juli 2011 een jaar lang de bouw van een nieuwe afvalwaterzuiveringsinstallatie (AWZI) in Philipsburg op Sint Maarten.
Lees meer

Officiële heropening McDonald's Hoendiep

110 maanden geleden

Dinsdag 5 juli jl. is het McDonald's restaurant Hoendiep Groningen opnieuw geopend na een grondige metamorfose, zowel binnen als buiten.

Lees meer

Bloemhof owinnaar Grote Groninger Gebouwenenquête

110 maanden geleden

Op de warmste dag van mei toog de vakjury naar Groningen om te bepalen welke gebouwen de eerste, tweede en derde prijs verdienen. Na een lange discussie hakte de vakjury de knoop door en benoemde Bloemhof tot winnaar van de Grote Groninger Gebouwenenquête 2011.

Lees meer

Per direct nieuwe opdracht SEH Kinderafdeling, Radiologie Nij Smellinghe

110 maanden geleden

Friso heeft opdracht gekregen voor de bouw van de SEH Kinderafdeling, Radiologie in het ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten. De werkzaamheden zullen per direct van start gaan. De oplevering zal maart 2012 plaatsvinden. 

Lees meer

Friso moderniseert cottages De Huttenheugte in Dalen

110 maanden geleden

Friso heeft opdracht gekregen voor de modernisering van 231 cottages op bungalowpark De Huttenheugte te Dalen. Het werk zal van start gaan in september 2011 en wordt in april 2012 opgeleverd. De opdrachtgever is Center Parcs.

Lees meer