• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Friso moderniseert cottages De Huttenheugte in Dalen

111 maanden geleden

Friso heeft opdracht gekregen voor de modernisering van 231 cottages op bungalowpark De Huttenheugte te Dalen. Het werk zal van start gaan in september 2011 en wordt in april 2012 opgeleverd. De opdrachtgever is Center Parcs.

Lees meer

Oldehove opnieuw geopend voor publiek

111 maanden geleden

Woensdag 15 juni 2011 was de Oldehove geopend voor publiek. De ingrijpende verbouwing maakte veel indruk op kinderen van de openbare basisschool Oldenije.

Lees meer

Feestelijke opening de Burcht

111 maanden geleden

Donderdag 16 juni 2011 werd het nieuwe door Friso gerealiseerde gebouw van ZINN, organisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn, locatie De Burcht in Hoogezand feestelijk geopend.

Lees meer

Opening kantoor wegendistrict Groningen – Drenthe

111 maanden geleden

Vrijdag 17 juni jl. vond de opening plaats van het door Friso gerealiseerde RWS Districtie hoofdkantoor in Assen. Vlakbij de afslag A27 Assen-Noord is het nieuwe districtskantoor gerealiseerd voor Rijkswaterstaat Wegendistrict Groningen/Drenthe.

Lees meer

Werkzaamheden verpleeghuis Innersdijk gestart

111 maanden geleden

Woensdag 22 juni jl. vierden Zorggroep Groningen, Coresta en  Woonzorg Nederland de start van de bouwwerkzaamheden aan de Verlaatweg in Ten Boer.

Lees meer

Dag van de Bouw 2011 daverend succes!

112 maanden geleden
De Dag van de Bouw 2011 in Leeuwarden is een daverend succes geworden! Het Provinciehuis van de provincie Fryslân in Leeuwarden heeft 2.225 bezoekers gehad.
Lees meer

Elco Brinkman bezoekt dag van bouw in Leeuwarden

112 maanden geleden

Het provinciehuis in Leeuwarden zal aanstaande zaterdag 28 mei de bouwlocatie openstellen voor bezoekers. Naast de bezoekers zal ook Bouwend Nederland voorzitter Elco Brinkman aanwezig zijn.

Lees meer

Feestelijke opening GAMMA Groningen

112 maanden geleden
Op 3 mei 2011 is de nieuwe GAMMA-bouwmarkt geopend in Groningen. Het door Friso gerealiseerde bedrijfspand opende aan het begin van de avond op feestelijke wijze haar nieuwe onderkomen aan de Euvelgunnerweg 14 in Groningen-Oost.
Lees meer

Dag van de Bouw 28 mei 2011

113 maanden geleden

Op 28 mei a.s. is de bouwplaats van het in aanbouw zijnde Provinciehuis te Leeuwarden geopend voor publiek van 10.00 - 16.00 uur. In het kader van de Dag van de Bouw kunt u een kijkje nemen achter de schermen.

Lees meer

Opening Saturnusstraat Emmeloord

113 maanden geleden
Officiële opening appartementencomplex aan de Saturnusstraat te Emmeloord.
Lees meer