• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Verdienen aan slimmer renoveren

90 maanden geleden.  Een goed geïsoleerde woning is belangrijk; energiekosten dalen en het woongenot wordt groter. WoonFriesland verricht daarom samen met Friso Bouwgroep de komende weken groot onderhoud aan 32 woningen in Gytjerk, Drachten, Garyp en Tytjerk. Dit gezamenlijke projectvan 32 woningen wordt het Energieproject Oost genoemd
Een goed geïsoleerde woning is belangrijk; energiekosten dalen en het woongenot wordt groter. WoonFriesland verricht daarom samen met Friso Bouwgroep de komende weken groot onderhoud aan 32 woningen in Gytjerk, Drachten, Garyp en Tytjerk. Dit gezamenlijke projectvan 32 woningen wordt het Energieproject Oost genoemd.

Binnen de woningen worden aanpassingen gedaan aan keuken, toilet en badkamer. De woningen worden geïsoleerd en er wordt een mechanische ventilatie aangebracht. Daarnaast zullen de woningen aan de buitenkant geschilderd worden.

Resultaat van de aanpassingen is dat de woningen naar label B gebracht worden. De gasrekeningen zullen hierdoor lager zijn en het wooncomfort wordt sterk verbeterd. Het voornaamste doel van het project is dat de woningen weer jaren voldoen aan zowel de wensen van de bewoners als die van WoonFriesland.

Onlangs verscheen in het artikel "Verdienen aan slimmer renoveren" in de Leeuwarder Courant van 20-10-2012.
In het artikel is geschreven hoe WoonFriesland om gaat met de nieuwe aanpak voor het opknappen van hun woningbezit.