• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Nieuw expertisecentrum Heerenveen in gebruik

10 maanden geleden

Het expertisecentrum van Tjongerschans en Meriant is begin februari 2019 opgeleverd. Inmiddels is het nieuwe zorggebouw volop in gebruik. In dit expertisecentrum gaan Tjongerschans, Meriant en Ouderenpsychiatrie Friesland nauw samenwerken. Lees meer >>>

Lees meer

Paviljoens Sneekermeer binnenkort vernieuwd

11 maanden geleden

In opdracht van Mero Groep werkt Friso Bouwgroep momenteel aan de vernieuwbouw van recreatiepark De Potten aan het Sneekermeer. In totaal worden hier 7 woontorens gerealiseerd. Op 25 februari dit jaar is Friso begonnen met de vernieuwbouw van de eerste twee torens, waarvan één uiteindelijk als restaurant en penthouse zal dienen. Naar verwachting zijn beide torens medio oktober dit jaar gereed. 

Lees meer

Monumentale Kerk Harkstede bijna klaar

11 maanden geleden
Na een grootschalige restauratie is de monumentale kerk in Harkstede weer in gebruik. Jurriëns Noord heeft de afgelopen negen maanden het interieur onder handen genomen. Dit voorjaar wordt er nog onderhoud gepleegd aan het exterieur van de kerk. Naar verwachting zullen de laatste werkzaamheden voor de zomer gereed zijn. 
Lees meer

Gemalen Waterschap Drents Overijsselse Delta weer in gebruik

11 maanden geleden

Friso Civiel realiseerde in opdracht van Waterschap Drents Overijsselse Delta de renovatie van de gemalen Bremmelerstraat, Adsum en Zwaantje (BAZ). 

Lees meer

Vergistingsinstallatie in Middenmeer uitgebreid

11 maanden geleden

Friso Civiel heeft in opdracht van HVC / Strabag Umwelttechnik GmbH de biovaste vergistingsinstallatie in Middenmeer uitgebreid met een vierde vergister. HVC beheert een vergistingsinstallatie in Middenmeer. In december is dit project opgeleverd.

Lees meer

Appartementencomplex Delfzijl gasloos en aardbevingsbestendig

11 maanden geleden

In opdracht van Acantus werkt Friso Bouwgroep aan de bouw van 15 appartementen aan de Spoorstraat in Delfzijl. De woningen worden aardbevingsbestendig en gasloos gebouwd. Woensdag 10 april vond de officiele eerste starthandeling plaats. Naar verwachting wordt het project volgend jaar februari opgeleverd. 

Lees meer

Friso grootste aannemer bouw Nutricia fabriek Cuijk

11 maanden geleden

Tweeënhalf jaar lang, zes dagen per week en 24 uur per dagen bouwden zo’n 450 bouwvakkers aan de nieuwe fabriek van moederbedrijf Danone. In recordtempo werd de imposante fabriek gebouwd. De fabriek was al een tijdje operationeel, maar werd onlangs officieel geopend door Minister Carola Schouten. Friso Bouwgroep was de grootste aannemer.

Lees meer

Week van het Museum: Top 4 Museumprojecten

11 maanden geleden

In het kader van de week van 'Het Museum' selecteerden wij 4 spraakmakende Museum projecten, welke wij afgelopen jaar hebben gerealiseerd. Zit uw favoriete museum er tussen? 

Lees meer

VC Sneek DS1 met een been in de finale!

11 maanden geleden

Afgelopen zaterdag heeft VC Sneek DS1 goede zaken gedaan in de Sneker Sporthal. De dames van de ploeg uit Sneek wonnen met 3-1 van FAST DS1. Directe concurrent Springendal Set-Up'65 verloor met 3-0 van favoriet Sliedrecht Sport en heeft het zichzelf erg moeilijk gemaakt om de finales te bereiken. 

Lees meer

550 jaar oud klooster in de steigers

12 maanden geleden

In opdracht van Stichting Klooster Ter Apel werkt Jurriëns Noord momenteel aan de restauratie van een ruim 550 jaar oud klooster in Ter Apel. Samen met Ballast & Bonekamp (een atelier voor glastoepassing) werken de vakmannen aan groot onderhoud van het voormalige klooster, wat nu als museum en galerie dient. Het klooster staat nu in de steigers, maar is wel toegankelijk voor publiek. Naar verwachting worden de werkzaamheden eind mei opgeleverd.

Lees meer