• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Visie

Continuïteit en kwaliteit boven winstmaximalisatie

Deskundigheid

Friso Bouwgroep bestaat uit een aantal bedrijven. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialisme en deskundigheid. Door de krachten te bundelen wordt optimaal gebruik gemaakt van de aanwezige kennis en deskundigheid. Deze krachtenbundeling gecombineerd met onze veelzijdigheid zorgt voor continuïteit binnen de organisatie. Door een breed georienteerde benadering van de markt is Friso Bouwgroep in staat flexibel in te spelen op de veranderende marktvraag. Ook stelt het ons in staat om in elke marktsituatie de juiste sectoren en segmenten van de markt te benaderen.

Kwaliteit

Ons doel is om alle bedrijfsonderdelen hun eigen identiteit te laten behouden. Wat ze wel gemeen hebben? De kwaliteit die bij Friso Bouwgroep hoog in het vaandel staat! Door de jarenlange ervaring, stevige basis en moderne productiemiddelen levert Friso snel een goed product. Met tevreden klanten als gevolg. De aandacht voor kwaliteit blijkt uit het feit dat Friso is gecertificeerd volgens de ISO 9001:2015-norm. Tevens werkt Friso met de GIW-garantie en waarborgregeling en worden de producten in de timmerfabriek onder SGT-garantie geleverd. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit garanderen en is het eindresultaat altijd optimaal.

Veiligheid  & Hygiëne

Friso kan het verschil maken. Wij hebben al ruim 65 jaar ervaring in de woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast dragen wij veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel. LEAN-bouwen is voor ons een vanzelfsprekendheid, omdat wij meerwaarde zien in ketensamenwerking. Friso denkt niet als een ‘traditionele’ aannemer. Friso coördineert veiligheid en treft voorzieningen om veilig te kunnen werken voor álle contractors. Friso zorgt ervoor dat er een hoge mate van veiligheidsbewustzin is bij de medewerkers op de bouwplaats. Dit doen wij door intensief aandacht te besteden aan veiligheid. Ook heerst er op de bouwprojecten een streng regime wanneer het gaat om veiligheid en hygiëne. Friso heeft een betrokken veiligheidskundige die, naast het continue toezicht van de uitvoerder, toezicht uitoefent.Er zijn wekelijks toolboxbijeenkomsten gericht op veilig werken. Ook bij de dagelijkse startgesprekken voor aanvang van de werkzaamheden staan veiligheid en hygiëne hoog op de agenda. Hierdoor lukt het ons het aantal ongevallen tot 0 te reduceren. Friso Bouwgroep is VCA**-gecertificeerd.