• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Friso Oost zoekt nieuwe collega's

6 dagen geleden

Friso Oost in Eibergen zoekt nieuwe collega's. Ben of ken jij een enthousiaste projectbegeleider die zich wil richten op de kleinbouw of juist op de grote utiliteitsbouw? Wil jij bouwen aan spraakmakende bouwteam-projecten, uitgevoerd in de omgeving Achterhoek en Twente? Of kom jij net van school en ben je op zoek naar een bedrijf waar je de kans krijgt om te groeien? Dan ben je bij onze vestiging in Eibergen aan het juiste adres. 

Lees meer

Nieuw museum met een uniek verhaal

7 dagen geleden

Op 31 oktober opende Museum De Proefkolonie in Frederiksoord officieel zijn deuren met een feestelijke bijeenkomst. Het museum is gevestigd in het eveneens nieuwe bezoekerscentrum voor de Koloniën van Weldadigheid. Jurriëns Noord realiseerde de verbouw van het casco van het Huis van Weldadigheid. Daarna volgde fase 2 waarin de inrichting onder handen genomen werd.

Lees meer

Van opleidingsgebouw tot eigentijdse onderwijsomgeving

11 dagen geleden

De renovatie van het Maritiem Instituut Willem Barentsz (MIWB) op Terschelling is nagenoeg klaar. Op 17 oktober jl. overhandigde Friso Bouwgroep de sleutel aan opdrachtgever NHL Stenden Hogeschool. Deze week namen de studenten hun ‘nieuwe school’ in gebruik. Lees meer >>>

Lees meer

Verkoop woningen De Wisseling flink op stoom!

12 dagen geleden

Het sein voor de bouw van De Wisseling in Stiens staat op groen. De verkoop van fase 1 is onlangs gestart en de eerste woningen zijn verkocht. Kortom de verkoop is op stoom. Afgelopen woensdag (16 oktober jl.) konden geïnteresseerden kennis maken met het project bij Makelaardij Friesland. Ondertussen zijn er zes woningen verkocht en hebben zich een flink aantal belangstellenden gemeld voor een optie op één van de woningen.

Lees meer

Hoe de bouw van een school topbedrijven circulair verbindt

20 dagen geleden

Kinderen in Hilversum kunnen in het najaar van 2019 persoonlijkheid en talent ontwikkelen in één van de duurzaamste scholen in Nederland. De Sterrenschool Hilversum heeft vanwege de groei van het aantal leerlingen een prachtig, nieuw en duurzaam schoolgebouw gekregen. Friso Bouwgroep heeft de school gasloos en circulair gebouwd. Hermeta Interieurbouw verzorgt vanuit het HIP2School concept circulaire garderobekasten uit retourgenomen bureaubladen van Gispen. Lees meer >>>

Lees meer

Hoe Friso bijdraagt aan toekomstbestendig warmtenet van Amsterdam

27 dagen geleden

Vattenfall (voorheen NUON)  is een project begonnen om de Amsterdamse warmtenetten nog verder te optimaliseren en met elkaar te verbinden. In onderaanneming van ENGIE Service werken Aannemingsmaatschappij Friso en Friso Civiel samen aan de realisatie van een nieuwe warmtebuffer en hulpwarmtecentrale aan de A10 in Amsterdam. Dit is een belangrijke stap in het verduurzamen en toekomstbestendig maken van de warmtenetten van Amsterdam.

Lees meer

Duidelijke communicatie en aanpak bij verduurzaming Enschede

28 dagen geleden

In juni 2019 is Aannemingsmaatschappij Friso Oost (Eibergen) in opdracht van woningcorporatie Domijn begonnen met verduurzamen en onderhoud van 128 woningen in Enschede. De eerste fase is 27 juni van start gegaan. Het eerste complex is inmiddels opgeleverd (26 woningen). Het tweede complex (102 woningen) is eind augustus van start gegaan. De helft van de woningen is inmiddels opgeleverd. Naar verwachting wordt het project eind 2019 opgeleverd.

Lees meer

Het sein voor treinremise Stiens staat op groen

29 dagen geleden

Samen met Proplan Ontwikkeling B.V. uit Heerenveen heeft Frisoplan een nieuw woonplan ontwikkeld voor 58 woningen op de locatie van de voormalige treinremise aan de Lutskedyk in Stiens. De toekomstige bewoners hoeven niet meer te wachten op een bouwvergunning; er is groen licht. Woensdag 16 oktober wordt er een inloopmiddag voor geïnteresseerden georganiseerd bij Makelaardij Friesland.

Lees meer

Administratief medewerker Service & Onderhoud (Sneek)

29 dagen geleden

Friso Totaalbouw is op zoek naar een administratief medewerker voor het kantoor in Sneek. Friso Totaalbouw voert een scala aan werkzaamheden uit. Zo repareren zij schades bij particulieren, verzorgen zij woningrenovaties en bouwen zij nieuwe woningen en bedrijfspanden. Ook beschikt Friso Totaalbouw over een eigen service- & onderhoudafdeling. Vanwege een toename van de werkzaamheden is Friso Totaalbouw op zoek naar:

Lees meer

Wint het Earth Simulation Lab de betonprijs 2019?

1 maand geleden

In opdracht van Universiteit Utrecht Vastgoed en Campus heeft Aannemingsmaatschappij Friso in oktober 2018 de nieuwbouw van het Earth Simulation Lab gerealiseerd. Het gebouw is duurzaam gebouwd en er is effectief gebruik gemaakt van bestaande elementen. Afgelopen week werden de nominaties van de betonprijs 2019 bekend gemaakt. Het Earth Simulation Lab is één van de kanshebbers. Ontwerper Barcode Architect en Friso Bouwgroep vertellen. Lees meer...

Lees meer