• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Nieuws

Restauratieklus imposant kerkgebouw Hoogeveen

16 uren geleden

In opdracht van CVK PKN Hoogeveen werkt Jurriëns Noord momenteel aan de restauratie van de Hoofdstraatkerk in Hoogeveen. De kerk, met kenmerkende voorgevel, is in 1904 in gebruik genomen. Nu meer dan 100 jaar later krijgt de kerk een flinke onderhoudsbeurt.

Lees meer

Werken bij Friso Bouwgroep? Grijp nu je kans!

25 dagen geleden

Droom jij ook over bouwen? Geloof jij ook niet in meer maar in beter? Sta jij met beide voeten in de klei, dan zoeken wij jou! Friso Bouwgroep is opzoek naar échte bouwers en vakmensen. Van projectleider tot timmerman en van BIM-coördinator tot metselaar. Zit jouw droombaan er tussen? Solliciteer dan rechtstreeks op onze werken-bij-website www.echtebouwers.nl 

Lees meer

Ziel van Havezate Oldengaerde blijft bewaard

25 dagen geleden

Bij de geschiedenis van Drenthe denken veel mensen direct aan de Hunebedden. Maar er is veel meer cultureel erfgoed te vinden. Stichting Het Drentse Landschap zet zich in om dit culturele en natuurlijke erfgoed te behouden. Zo ook landgoed Oldengaerde in Dwingeloo. Jurriëns Noord restaureerde de Havezate, die binnenkort gebruikt gaat worden als trouw- en vergaderlocatie.

Lees meer

Uitbreidingswerkzaamheden onderstation Wolvega afgrond

26 dagen geleden

In opdracht van Liander heeft Friso Civiel het onderstation in Wolvega uitgebreid. De uitbreiding betrof de bouw van een 10 kV-gebouw en twee nieuwe transformatorcellen. De werkzaamheden zijn afgelopen maand afgerond.

Lees meer

Jurriëns Noord wederom geslaagd voor ERB-certificaat

27 dagen geleden

Jurriëns Noord is wederom met vlag en wimpel geslaagd! En wel voor de her certificering van het Certificaat BRL 3000 Erkend Restauratie Bouwbedrijf. Jurriëns Noord behaalde opnieuw haar erkenning voor Restauratie Bouwbedrijf. Een paar jaar geleden behaalde Jurriëns Noord tevens het door de Stichting Certificering Restauratie uitgegeven SCR-certificaat voor vakmanschap in de restauratiesector. Jurriëns Noord is daarmee opgenomen in het landelijk Register Kennis + Kunde.

Lees meer

Nieuwbouw Fishtrack bij gemaal Den Deel in Middelstum

28 dagen geleden

In opdracht van Waterschap Noorderzijlvest realiseert Friso Civiel een nieuwe Fishtrack bij het huidige gemaal Den Deel in Middelstum. De werkzaamheden zijn in maart j.l. gestart.

Lees meer

Een nieuwe jas voor woningen aan de Dinkelstraat in Enschede

1 maand geleden

In opdracht van woningbouwcorporatie De Woonplaats is Aannemingsmaatschappij Friso Oost bezig met de verduurzaming van diverse woningen aan de Dinkelstraat in Enschede. Alle woningen worden voorzien van spouwisolatie en een nieuw ventilatiesysteem. Onlangs realiseerde Friso Oost ook de verduurzaming van 21 woningen in het zogenoemde complex Helmerhoek in Enschede.

Lees meer

Start bouw 6 woningen Loevestein Gorredijk

1 maand geleden

Aan de Jikke Reinbergenstrjitte in Gorredijk realiseert Friso in opdracht van Kroon 6 robuuste half vrijstaande woningen. De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels opgestart door Aannemingsmaatschappij Friso.

Lees meer

Jurriëns Noord start herstel en onderhoud aan kalkovens Garmerwolde

1 maand geleden

Aan het Damsterdiep, ten oosten van Garmerwolde in Groningen staan drie kalkovens uit 1876. In 1976 zijn de ovens omgebouwd tot woonhuis. Het monument is nu aan onderhoud toe. Jurriëns Noord is deze week begonnen met de werkzaamheden.

Lees meer

26 woningen middenin de natuur van Meerstad

1 maand geleden

In het inmiddels bekende Meerstad (nabij Groningen) zijn door Frisoplan opnieuw 26 woningen ontwikkeld en gebouwd. Voor de 26 woningen is door VdpArchitecten een bijzonder plan gemaakt. Zo werden er 3 vrijstaande, 14 halfvrijstaande en 9 rijwoningen gebouwd met elk hun eigen uitstraling.

Lees meer