• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Disciplines

Friso Bouwgroep huist vele disciplines. Deze zijn de volgende:

Nieuwbouw

Uw nieuwbouwproject is in goede handen bij Friso. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe woning, of een complete bedrijfshal? Friso maakt het! Vanaf het prille begin tot ná de oplevering krijgt uw nieuwe gebouw de aandacht die het verdient.

Verbouw

Wilt u meer ruimte in uw woning? Of is uw bedrijf uit haar jasje gegroeid? Wij adviseren u graag over de verbouwmogelijkheden.

Restauratie & renovatie

De mannen met de 'gouden handjes' werken bij Friso. Het restaureren van monumentale panden is voor hen een uitdaging. Vol passie zorgen ze ervoor dat oude panden weer juweeltjes worden. Ook voor renovatie- of woningverbeteringsprojecten bent u bij Friso aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn door de wol geverfd en ervaren in het renoveren van woningen in bewoonde staat. Zij zullen er alles aan doen om de overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Service & onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Zo is het ook met onderhoud en beheer van uw woning en ander onroerend goed. Door preventief onderhoud uit te voeren blijft de staat van het gebouw optimaal. Zo blijft de waarde gewaarborgd. Friso Service & Onderhoud kan dit voor u regelen.

Civiele beton- en industriebouw

Friso Civiel levert een groot aandeel in de bouw van beton- en waterbouwkundige constructies in voornamelijk Noord-Nederland in de volgende categorieën:

  • civiele betonbouw
  • industriële bouw
  • infra

Toeleverancier van kozijnen, deuren, prefabbetonelementen en prefab houtskeletbouw

Houkesloot is onderdeel van Friso bouwgroep en leverancier van kozijnen (eventueel afgelakt én beglaasd) en deuren, prefabbetonelementen en prefab houtskeletbouw. Ook levert Houkesloot complete geprefabriceerde casco's. Weersinvloeden zijn dan op de bouw nog maar nauwelijks van invloed. Prefab bouwen is goedkoper én sneller, maar zeker zo degelijks als reguliere bouw.

Planontwikkeling

Friso is een zelfontwikkelende aannemer. Speciaal daarvoor is het bedrijfsonderdeel "Frisoplan" opgezet. Frisoplan beheerst het 'ontwikkelvak' als geen ander. Naast projectontwikkeling, waarbij bouwinitiatieven in eigen hand gehouden worden, neemt Friso ook deel aan de ontwikkeling van totaalprojecten.