• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Restauratie en Renovatie

Friso is uw partner in restauratie

Friso is specialist in restauratie en renovatie. Of het gaat om het restaureren van een woning in een historische binnenstad, een kapitale boerderij op het platteland, Friso is uw partner.

Specialistische kennis, ruime ervaring en toegewijde vakmensen zorgen voor perfect maatwerk voor specifieke opdrachten. Voor kleine en grote opdrachtgevers; daarin maakt Friso Restauratie & Renovatie geen onderscheid. Dit komt ook tot uitdrukking in de uitgebreide orderportefeuille van Friso.

"Gouden handen"

Friso wil een allround bouwbedrijf zijn. Met vakkundige specialisten op ieder gebied. Door de overname van De Lang Bouw BV zijn daar in 2006 de disciplines restauratie en renovatie bijgekomen. De timmermannen met de ‘gouden handen’ die zo zeldzaam zijn kwamen daarmee in dienst bij Friso.

Opdrachtgevers

Naast het kleine werk aan woonhuizen, voert Friso Restauratie & Renovatie ook grote klussen uit. De opdrachtgevers variëren van particuliere huizenbezitters, winkels, bedrijven en overheden tot stichtingen.

Vestigingen Friso Restauratie

Friso Restauratie & Renovatie bestaat uit een team van ongeveer 30 man. En voert renovatiewerkzaamheden uit vanuit de vestigingen in Almere, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Neede en Sneek.