• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Service en Onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen...

Zo is het ook met onderhoud en beheer van onroerend goed. Door preventief onderhoud blijft de staat van uw gebouw optimaal. Ook blijft de waarde gewaarborgd en de exploitatie beheersbaar.

Friso Service & Onderhoud is een allround service bedrijf. Zo biedt zij onderhoudscontracten aan, met zowel  een korte als een lange looptijd.  In overleg met u worden de frequentie van de onderhoudscontroles en de uit te voeren werkzaamheden bepaald. De basis is altijd maatwerk zodat wij onze diensten optimaal kunnen afstemmen op uw wensen.

Klik op de Brochure hieronder en lees meer over Friso Service & Onderhoud

 

 

 

 

Servicecontracten

Een eigen woning is een kostbaar bezit. Dat geldt ook voor een nieuwgebouwd bedrijfspand. Natuurlijk wilt u er alles aan doen uw gebouw in nieuwstaat te houden. Regulier onderhoud kan hiervoor zorgen. Daarom biedt Friso Service & Onderhoud speciaal voor nieuw- en verbouwprojecten service- en onderhoudscontracten aan. Deze contracten gaan verder waar de reguliere garantie ophoudt.  Door planmatig onderhoud aan uw gebouw uit te laten voeren en tekortkomingen direct op te laten lossen houdt u deze in goede staat van onderhoud. Ook kunt u in geval van een calamiteit 24 uur per dag, zeven dagen per week rekenen op hulp van een van onze vaklieden.

Zo houdt u uw nieuwgebouwde woning of bedrijfspand in optimale staat!

Gecertificeerde werkwijze

Friso Service en Onderhoud werkt volgens een vastgesteld uitvoeringsprotocol bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Zo kan zij hoge kwaliteit garanderen en wordt overlast tijdens de werkzaamheden tot een minimum beperkt.

24/7...

Een spoedgeval kan niet tot de volgende dag wachten. Daarom is onze meldkamer 24 uur per dag en zeven dagen per week is bereikbaar via ons servicenummer: T: 088-429 00 00 Zo is er zowel overdag als ‘s nachts en in het weekend snel een vakman ter plaatse. 

Een duidelijk aanspreekpunt...

Friso heeft zes vestigingen verspreid over Nederland. Voor Friso Service & Onderhoud is er één servicecenter. Van hieruit worden de werkzaamheden gecoördineerd. Daarnaast beschikken wij over een breed netwerk van gespecialiseerde partners. Voor elke klus kan snel een passende vakman worden ingeschakeld.

De deskundige planners sturen de meldingen online door naar de vaklieden. Hierdoor kunnen onze planners de voortgang op afstand volgen.