• Friso Bouwgroep
  • Pieter Zeemanstraat 9
  • Postbus 49
  • Service & onderhoud

Verbouw

Verbouw uw woning

Uw huis is ook uw thuis. U wilt aangenaam wonen. Verbouwen kan nodig zijn om aan uw woonwensen te blijven voldoen. Friso helpt daarbij graag. Samen met u bekijken wij uw plannen, geven we advies, sturen we bij en zorgen we vanzelfsprekend voor een optimaal eindresultaat. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Een man een man, een woord een woord. Of het gaat om een dakkapel, aanbouw of grondige renovatie, onze gedreven vaklieden staan voor u klaar. Natuurlijk zorgen we voor een snelle, perfecte uitvoering van het werk. Daar kunt u van op aan! Uiteraard kan een verbouwing ingrijpend zijn, wij doen er alles aan om overlast te voorkomen en ervoor te zorgen dat u met een glimlach terugkijkt op uw verbouwing. 

...maar ook verbouw van appartementen of vakantieparken

Friso is veelzijdig. Ook wanneer het om verbouwingen gaat. Zo maken we niet alleen uw woning groter of moderner, maar kan Friso ook een complete upgrade van een appartementencomplex of vakantiepark worden door Friso realiseren. Al menig winkel in Noord-Nederland is door onze vakkundige medewerkers voorzien van een complete facelift. Sommige verbouwingen zijn zo ingrijpend dat ze alleen in onbewoonde of ongebruikte staat uitgevoerd kunnen worden. Maar in veel gevallen is het prima mogelijk om het pand of de woning gewoon te blijven gebruiken. De vakmensen van Friso zorgen ervoor dat de overlast tot een minimum beperkt wordt.

 

en het energiezuinig maken van uw woningbestand

Duurzaamheid is belangrijk, wooncomfort ook. Door woningen energiezuinig te maken slaat u twee vliegen in één klap. De afgelopen jaren was Friso betrokken bij tal van woningverbeterings- en verduurzamingstrajecten van woningbouwverenigingen en corporaties in heel Nederland. Dankzij Friso zitten er al honderden bewoners warmpjes bij. Wilt u meer weten over het verduurzamen en energiezuinig maken van uw eigen woning? Lees meer over het verduurzamen van uw woning.
 
Friso is pas tevreden als u tevreden bent!
 
Friso is gevestigd in: Eibergen, Sneek, Leeuwarden, Heerenveen, Almere en Groningen