Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

8 woningen Over de Wijmers in Loppersum opgeleverd

01 juni 2023

8 woningen Over de Wijmers in Loppersum opgeleverd

In Loppersum heeft Aannemingsmaatschappij Friso in opdracht van Frisoplan acht woningen gebouwd. Het project, genaamd ‘Over de Wijmers’, bestaat uit acht twee-onder-een-kapwoningen. De woningen zijn vorige week (week 21) opgeleverd en overgedragen aan de nieuwe bewoners.



Aardbevingsbestendige woningen

‘Over de Wijmers’ ligt in het aardbevingsgebied en dat betekent dat de woningen aardbevingsbestendig (met extra versterkte constructie)  gebouwd moesten te worden. De kopers ontvangen subsidie van de NCG (Nationaal Coördinator Groningen) om dit onderdeel te financieren. De woningen van ‘Over de Wijmers’ zijn ruim opgezet en voorzien van drie royale slaapkamers, een ruime badkamer, riante zolderverdieping en een garage met voldoende bergruimte. Daarnaast zijn de woningen uitgerust met zonnepanelen op het dak en een warmtepomp die de warmte in het huis reguleert. Naast deze basisindeling en uitrusting hebben de bewoners de mogelijkheid gehad om de woning te voorzien van hun individuele woonwensen, zoals een uitbouw of het isoleren van de garage. In september ging de bouw van de woningen van start. Acht maanden later zijn de woningen opgeleverd.


Tevreden kopers

De opleveringen verliepen goed. De kopers zijn erg tevreden met hun nieuwe woning en het belooft een leuke buurt te worden. Er was zelfs een woning met 0 opleverpunten. We wensen de nieuwe bewoners veel woongeluk toe in hun nieuwe woning.

Uitvoerder Sven de Wit en woonadviseur Chris Reitzema overhandigen de sleutel aan één van de nieuwe bewoners van Over de Wijmers