Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Geslaagde Open Bedrijven Dag Houkesloot Toelevering

13 maart 2024

Geslaagde Open Bedrijven Dag Houkesloot Toelevering

Met zo’n 200 bezoekers en enkele sollicitanten was de Open Bedrijven Dag van Houkesloot Toelevering afgelopen zaterdag een succes te noemen. Vanaf de opening om 10.00 uur wisten bezoekers de fabriek aan de Tingieterstraat in Sneek goed te vinden. Met name tussen 12 en 16 uur was het druk en waren de rondleidingen continu bezet.

Van tekentafel tot eindresultaat

Geïnteresseerden kregen tijdens deze open dag de kans om eens een kijkje achter de schermen te nemen en kennis te maken met het hele proces van Houkesloot Toelevering. De route begon aan de tekentafel, leidde langs het machinaal zagen, spuiten van de onderdelen en eindigde bij het afmonteren van houten kozijnen en deuren. Ook Technopark was aanwezig met activiteiten voor kinderen.

Mogelijke kandidaten

De open dag was onderdeel van de Open Bedrijven Dag Súdwest-Fryslân. Het doel van het evenement is om werkzoekenden, studenten en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt kennis te laten maken met de aangesloten bedrijven. Naar aanleiding van afgelopen zaterdag vinden er binnenkort enkele sollicitatiegesprekken met mogelijke kandidaten plaats.


Winactie kaartjes Musical de Tocht

Bezoekers die hun gegevens achterlieten maakten kans op twee gratis kaartjes voor Musical de Tocht. De winnaars worden volgende week bekend gemaakt.