Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Retail

Winkels zijn er in alle soorten en maten; een grote nieuwe supermarkt buiten de stad, een commercieel plint van kleinere winkels onder een appartementencomplex of de renovatie van een oud winkelpand middenin de binnenstad. Aannemingsmaatschappij Friso kan het allemaal.

Friso bouwde tal van grote supermarkten van bijvoorbeeld Lidl, Jumbo, Super de Boer en Albert Heijn. Maar dat is niet alles. Door onze veelzijdigheid kunnen wij ook complete winkelcentra, met parkeerkelders én gestapelde woningbouw realiseren. Dat deden wij immers eerder in Drachten waar wij het kloppend hart; het Raadhuisplein bouwden. Of in Leeuwarden waar we het Zaailand, midden in het centrum, compleet nieuw gebouwd hebben.

Zeker als het gaat om grootschalige verbouw of renovatie van een bestaand winkelpand is snelheid belangrijk; je wilt immers niet te lang de deuren sluiten. Daarom zorgen wij ervoor dat de down time zo kort mogelijk is. Vaak kan de winkel tijdens de werkzaamheden zelf gedeeltelijk open blijven; natuurlijk wel nadat wij alle veiligheidsmaatregelen getroffen hebben.

Terug naar overzicht

Projecten

La Place Zaailand Leeuwarden transformatie

La Place Zaailand Leeuwarden transformatie

Versmarkt 'De 3 Ambachten' Workum transformatie

Versmarkt 'De 3 Ambachten' Workum transformatie

Jumbo Joure herinrichting

Jumbo Joure herinrichting

Bekijk alle projecten