Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Bouwen van zorgvastgoed

De zorgsector is onmisbaar in Nederland. Dat heeft de afgelopen periode ons maar weer eens duidelijk gemaakt. Friso bouwt zorgvastgoed, zoals ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en multifunctionele accommodaties. Wij bouwen aan een prettige omgeving voor patiënten en bewoners. Een comfortabele plek om (tijdelijk) te wonen of verblijven. En natuurlijk een fijne werkplek voor het zorgpersoneel.

Verbouwingen en uitbreidingen zorg

Niet alleen voor nieuwbouw, maar ook voor verbouw van zorgprojecten staat Friso paraat. Wij zijn bedreven in het werken in een ‘in bedrijf zijnde omgeving’. En kennen de belangen die spelen. Zo doen wij er tijdens de bouw veel aan om hinder te beperken. Door een degelijk omgevingsplan, waarbij leefbaarheid, veiligheid en communicatie speerpunten zijn, kan de overlastervaring minder worden. Natuurlijk zorgen we voor een strakke planning en houden we nauw contact met direct betrokkenen.

Onderhoud zorg

Voor een aantal zorginstellingen in Noord- en Oost-Nederland voeren wij periodiek planmatig onderhoud uit. Zo houden we zorggebouwen in optimale conditie.

Terug naar overzicht

Projecten

Huisartsenpraktijk Akkrum uitbreiding

Huisartsenpraktijk Akkrum uitbreiding

Verbouw CDC dagbehandeling Assen

Verbouw CDC dagbehandeling Assen

ERIBA Groningen nieuwbouw

ERIBA Groningen nieuwbouw